Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn TS Szczerbiec Wolbórz
4-1-2-3 Tactiek x
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 41.7
excellent Schieten adequate
very good Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki geeft een hoge lob. Mellado kopt de bal weg. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Duff geeft een lange en hoge pass. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auth probeert naar een medespeler te passen. Mellado rent richting de bal. Mellado schiet op doel. Elmering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Elmering probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 1:0

12e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Maes met een sublieme pass. Mellado is nu in balbezit. Mellado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 2:0

18e minuut.
Auth is nu in balbezit. Auth speelt de bal door. Klungelig pakt Celko de bal. Celko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 3:0

20e minuut.
Hawke kopt de bal weg. Auth is nu in balbezit. Auth passt de bal zonder na te denken. Mellado is nu in balbezit. Mellado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 4:0

22e minuut.
MacInnes rent richting de bal. Szramka probeert naar een medespeler te passen. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celko draait met de bal, schiet en ... Elmering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Maes is nu in balbezit. Maes passt de bal met de wreef. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos geeft een hoge lob. Nizamoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
MacInnes passt de bal zonder na te denken. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka passt de bal met de wreef. Celko is nu in balbezit. Celko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maes verovert de bal door een tackle van achteren. Szramka met een sublieme pass. Celko rent richting de bal. Celko draait met de bal, schiet en ... Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 5:0

32e minuut.
Turkaz is nu in balbezit. Duff onderschept slim de pass. Auth geeft een hoge lob. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 6:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szramka met een snelle inworp. Celko rent richting de bal. Celko schiet op doel. Baťka probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Szramka passt de bal in één keer door. Auth heeft problemen om de bal te vangen. Auth passt de bal in één keer door. Mellado is nu in balbezit. Mellado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 7:0

43e minuut.
Kwasibrocki geeft een hoge lob. Baťka heeft problemen om de bal te vangen. Mellado rent richting de bal. Mellado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 32%, TS Szczerbiec Wolbórz 68%.
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 8:0

48e minuut.
Auth onderschept slim de pass. Auth passt de bal zonder na te denken. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ... Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 9:0

53e minuut.
MacInnes geeft een hoge lob. Lekos rent richting de bal. Lekos passt de bal in één keer door. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 9:1

55e minuut.
Szramka rent richting de bal. Lekos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szramka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Celko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel. Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szramka is nu in balbezit. Szramka met een sublieme pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 10:1

64e minuut.
Daar is Celko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baťka. Celko raakt geblesseerd tijdens het duel. Celko zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mellado is nu in balbezit. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Elmering bokst de bal weg.

68e minuut.
Nizamoğlu is nu in balbezit. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki geeft een hoge lob. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. Elmering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wemah geeft een lange en hoge pass. Daar is Kola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Auth met een sublieme pass. Kwasibrocki is nu in balbezit. Szramka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durinck komt het veld opgelopen. Andronic komt het veld opgelopen.

75e minuut.
MacInnes bereikt de bal nog maar net als eerste. MacInnes geeft een lange en hoge pass. Mellado is nu in balbezit. Mellado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 11:1

77e minuut.
Andronic rent richting de bal. Andronic geeft een lange en hoge pass. Mellado rent richting de bal. Mellado schiet op doel. Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 12:1

81e minuut.
Klungelig pakt Wemah de bal. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wemah de bal onder controle te krijgen. Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durinck onderschept slim de pass. Durinck geeft een hoge lob. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andronic is nu in balbezit. Andronic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Turkaz onderschept slim de pass. Durinck geeft de bal voor. Andronic rent richting de bal. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 13:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 41%, TS Szczerbiec Wolbórz 59%.
F.C Juventus Turyn - TS Szczerbiec Wolbórz 13:1