Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki Orzeł Ptaszkowa
jupek Tactiek bbbbbb
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
33.8 gemiddelde waardering 43.1
weak Schieten very good
adequate Passen average
poor Verdedigen average


8e minuut.
Turtiainen passt de bal zonder na te denken. Kuczka rent richting de bal. Kuczka passt de bal zonder na te denken. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Nacht trapt de bal weg. Pintori kopt de bal weg. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dowe heeft problemen om de bal te vangen. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dowe krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Lamonte passt de bal zonder na te denken. Pintori is nu in balbezit. Pintori speelt de bal door. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Smyła neemt vlug de vrije trap. Miinala probeert de bal met de borst te controleren. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero schiet op doel. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:1

26e minuut.
Jansenson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kudzia komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Botić is nu in balbezit. Botić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cesaroni de bal. Miinala rent richting de bal. Miinala draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Celestini onderschept slim de pass. Celestini geeft een lange en hoge pass. Żero rent richting de bal. Żero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Iachetta rent richting de bal. Iachetta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cesaroni de bal. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Fuertes geeft een hoge lob. Miinala bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala is nu in balbezit. Miinala haalt uit met een fantastische trap. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cesaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miinala is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 57%, Orzeł Ptaszkowa 43%.
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:1

51e minuut.
Celestini passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Lamonte de bal onder controle te krijgen. Pintori bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintori met een sublieme pass. Miinala rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pintori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żero krijgt zijn hoofd ertegen. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Smyła onderschept slim de pass. Smyła geeft de bal voor. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Żero de bal. Żero haalt uit met een fantastische trap. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Botić rent richting de bal. Botić passt de bal in één keer door. Dowe probeert de bal aan de voet te houden. Żero bereikt de bal nog maar net als eerste. Żero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Botić geeft een hoge lob. Miinala rent richting de bal. Dowe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miinala raakt geblesseerd tijdens het duel. Gorzawski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:2

58e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintori verovert de bal door een tackle van achteren. Pintori geeft een hoge lob. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski schiet op doel. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pintori speelt de bal door. Daar is Elibol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintori krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Botić is nu in balbezit. Botić geeft de bal voor. Miinala rent richting de bal. Miinala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:3

74e minuut.
Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić geeft een lange en hoge pass. Dowe is nu in balbezit. Miinala onderschept slim de pass. Miinala draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dowe verovert de bal door een tackle van achteren. Dowe geeft een hoge lob. Celestini kopt de bal weg. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski schiet op doel. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pintori kopt de bal weg. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić passt de bal zonder na te denken. Żero is nu in balbezit. Żero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Smyła geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuczka met een snelle inworp. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia haalt uit met een fantastische trap. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Lamonte kopt de bal weg. Żero is nu in balbezit. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Miinala verovert de bal door een tackle van achteren. Miinala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Castellanos met een harde bal richting middenveld. Botić bereikt de bal nog maar net als eerste. Botić geeft een lange en hoge pass. Żero rent richting de bal. Żero schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzawski heeft problemen om de bal te vangen. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 63%, Orzeł Ptaszkowa 37%.
GKS Pyrki - Orzeł Ptaszkowa 0:4