Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martini Police Real Wozniki CF
1A Tactiek ez win
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 37.2
solide Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Alfirović heeft problemen om de bal te vangen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Furga probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Cangi geeft een hoge lob. Accareddu is nu in balbezit. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović haalt uit met een fantastische trap. Ryś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Real Wozniki CF 0:1

6e minuut.
Cangi met een sublieme pass. Mazzuolo is nu in balbezit. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu draait met de bal, schiet en ... Ryś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Marcola met een sublieme pass. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys probeert naar een medespeler te passen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Frey is nu in balbezit. Accareddu onderschept slim de pass. Accareddu met een sublieme pass. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sołtys met een snelle inworp. Tulus rent richting de bal. Tulus geeft een hoge lob. Frey rent richting de bal. Frey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Martini Police - Real Wozniki CF 1:1

40e minuut.
Mazzuolo speelt de bal door. Daar is Sołtys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołtys geeft een lange en hoge pass. Retratov heeft problemen om de bal te vangen. Alfirović speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - Real Wozniki CF 2:1

45e minuut.
Tulus geeft een lange en hoge pass. Retratov kopt de bal weg. Klungelig pakt Opania de bal. Frey is nu in balbezit. Frey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 38%, Real Wozniki CF 62%.
Martini Police - Real Wozniki CF 2:1

51e minuut.
Piotrowski met een sublieme pass. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Absinto. Absinto krijgt een gele kaart. Retratov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojda komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Furga de bal. Frey is nu in balbezit. Frey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Furga geeft een hoge lob. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furga. Furga krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurhuda komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Accareddu met de inworp. Retratov is nu in balbezit. Retratov passt de bal in één keer door. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Bołdys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 30%, Real Wozniki CF 70%.
Martini Police - Real Wozniki CF 2:1