Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: KS Orzeł
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10166
Orzeł Ptaszkowa TS Szczerbiec Wolbórz
bbbbbb Tactiek x
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
10 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 42.9
goed Schieten redelijk
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Pušić geeft een hoge lob. Matuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszak geeft een lange en hoge pass. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - TS Szczerbiec Wolbórz 1:0

14e minuut.
Lekos geeft een lange en hoge pass. Nacht probeert naar een medespeler te passen. Matuszak probeert de bal aan de voet te houden. Turkaz rent richting de bal. Turkaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Crişan passt de bal met de wreef. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkaz passt de bal zonder na te denken. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Nikulásson verovert de bal door een tackle van achteren. Nikulásson passt de bal in één keer door. Hamorský rent richting de bal. Hamorský haalt uit met een fantastische trap. Knobel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal in één keer door. Hamorský rent richting de bal. Hamorský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 65%, TS Szczerbiec Wolbórz 35%.
Orzeł Ptaszkowa - TS Szczerbiec Wolbórz 1:0

47e minuut.
Crişan met een sublieme pass. Kola is nu in balbezit. Nacht geeft een hoge lob. Żero is nu in balbezit. Żero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Czarnkowski geeft een hoge lob. Celestini kopt de bal weg. Botić is nu in balbezit. Żero rent richting de bal. Żero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hamorský rent richting de bal. Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes is nu in balbezit. Nikulásson onderschept slim de pass. Nikulásson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nikulásson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smyła. Nikulásson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crişan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hamorský de bal. Hamorský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gorzawski rent richting de bal. Baťka rent richting de bal. Gorzawski onderschept slim de pass. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - TS Szczerbiec Wolbórz 2:0

70e minuut.
Żero kan de bal niet met de borst controleren. Gorzawski rent richting de bal. Met opzet legt Baťka zijn tegenspeler op de grond. Gorzawski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gorzawski kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 64%, TS Szczerbiec Wolbórz 36%.
Orzeł Ptaszkowa - TS Szczerbiec Wolbórz 2:0