Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Szczerbiec Wolbórz Orzeł Ptaszkowa
x Tactiek bbbbbb
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
21 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.8 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Czarnkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pintori is nu in balbezit. Pintori geeft een hoge lob. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Botić verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski passt de bal met de wreef. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski schiet op doel. Elmering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Hamorský passt de bal zonder na te denken. Nizamoğlu is nu in balbezit. Smyła onderschept slim de pass. Hamorský verovert de bal door een tackle van achteren. Hamorský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Hamorský kopt de bal weg. Celestini rent richting de bal. Celestini geeft een lange en hoge pass. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski schiet op doel. Elmering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elmering probeert wanhopig de bal te grijpen. Gorzawski is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 0:1

31e minuut.
Hamorský probeert naar een medespeler te passen. Lekos rent richting de bal. Lekos passt de bal in één keer door. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Kola is nu in balbezit. Kola passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský onderschept slim de pass. Hamorský schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 45%, Orzeł Ptaszkowa 55%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 0:1

50e minuut.
Daar is Hawke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botić is nu in balbezit. Botić geeft de bal voor. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fuertes geeft een hoge lob. Matuszak kopt de bal weg. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski haalt uit met een fantastische trap. Elmering maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 0:2

62e minuut.
Smyła verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke verovert de bal door een tackle van achteren. Hawke passt de bal in één keer door. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský draait met de bal, schiet en ... Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Iachetta rent richting de bal. Iachetta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lekos met een snelle inworp. Hamorský geeft de bal voor. Knobel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Nizamoğlu de bal. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:2

74e minuut.
Iachetta heeft problemen om de bal te vangen. Pintori rent richting de bal. Pintori geeft een hoge lob. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fuertes is nu in balbezit. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:3

78e minuut.
Wemah is nu in balbezit. Gorzawski is nu in balbezit. Pušić met een sublieme pass. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:4

80e minuut.
Celestini met de inworp. Botić is nu in balbezit. Botić passt de bal in één keer door. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski schiet op doel. Elmering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Baťka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:5

83e minuut.
Matuszak is nu in balbezit. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:6

90e minuut.
Chanowski probeert naar een medespeler te passen. Matuszak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Czarnkowski ... Strafschop! Directe rode kaart, Czarnkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Czarnkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Matuszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Czarnkowski met een sublieme pass. Chanowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 50%, Orzeł Ptaszkowa 50%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Orzeł Ptaszkowa 1:6