Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki F.C Juventus Turyn
jupek Tactiek 4-1-2-3
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.3 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasibrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth geeft de bal voor. Mellado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Auth onderschept slim de pass. Auth geeft de bal voor. Mellado kopt de bal weg. Vílchez rent richting de bal. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Elibol rent richting de bal. Kwasibrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwasibrocki speelt de bal door. Vílchez rent richting de bal. Vílchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:1

9e minuut.
Lamonte trapt de bal weg. Auth kopt de bal weg. Dowe heeft problemen om de bal te vangen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel. Castellanos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:2

13e minuut.
Szramka probeert naar een medespeler te passen. Auth is nu in balbezit. Auth passt de bal met de wreef. Mellado rent richting de bal. Mellado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szramka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maes met een sublieme pass. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cesaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko passt de bal zonder na te denken. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:3

20e minuut.
Kwasibrocki geeft de bal voor. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez geeft een lange en hoge pass. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:4

23e minuut.
Elibol met een sublieme pass. Auth is nu in balbezit. Auth passt de bal met de wreef. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Celko rent richting de bal. Cesaroni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Celko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mellado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:5

39e minuut.
Reagan is nu in balbezit. Auth verovert de bal door een tackle van achteren. Auth geeft de bal voor. Mellado rent richting de bal. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Castellanos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 62%, F.C Juventus Turyn 38%.
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:5

46e minuut.
Vílchez rent richting de bal. Maes is nu in balbezit. Maes geeft de bal voor. Mellado is nu in balbezit. Mellado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:6

52e minuut.
Duff heeft problemen om de bal te vangen. Duff geeft een hoge lob. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. Vílchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaroni maakt een afschuwelijke overtreding. Celko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Celko met een snel genomen vrije trap. Mellado is nu in balbezit. Mellado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe onderschept slim de pass. Dowe geeft een lange en hoge pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Turtiainen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duff de bal. Duff speelt de bal door. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szramka is nu in balbezit. Szramka passt de bal in één keer door. Auth speelt de bal door. Mellado is nu in balbezit. Mellado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kotajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki probeert naar een medespeler te passen. Vílchez is nu in balbezit. Vílchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vílchez met een snelle inworp. Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth geeft de bal voor. Celko rent richting de bal. Celko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:7

66e minuut.
Celko onderschept slim de pass. Celko geeft een hoge lob. Elibol probeert de bal aan de voet te houden. Auth geeft de bal voor. Mellado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:8

68e minuut.
Auth probeert naar een medespeler te passen. Szramka met een sublieme pass. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:9

70e minuut.
Auth speelt de bal door. Szramka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka geeft een lange en hoge pass. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durinck komt het veld opgelopen. Andronic komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Celko de bal onder controle te krijgen. Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft een lange en hoge pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado passt de bal zonder na te denken. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:10

80e minuut.
Jansenson speelt de bal door. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lamonte heeft problemen om de bal te vangen. Mellado rent richting de bal. Mellado passt de bal met de wreef. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kwasibrocki speelt de bal door. Auth rent richting de bal. Auth geeft een lange en hoge pass. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 71%, F.C Juventus Turyn 29%.
GKS Pyrki - F.C Juventus Turyn 0:10