Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra Real Wozniki CF
2018 Tactiek ez win
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Piotrowski passt de bal zonder na te denken. Bugnies speelt de bal door. Sokolović is nu in balbezit. Sokolović draait met de bal, schiet en ... Alt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Irazoki rent richting de bal. Irazoki passt de bal met de wreef. Huerta is nu in balbezit. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Tichy geeft de bal voor. Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal met de wreef. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Złomek verovert de bal door een tackle van achteren. Złomek passt de bal zonder na te denken. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski geeft de bal voor. Huerta rent richting de bal. Huerta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ninoiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Real Wozniki CF 1:0

21e minuut.
Sokolović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Accareddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accareddu probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski geeft de bal voor. Sokolović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piotrowski met de inworp. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu passt de bal zonder na te denken. Tichy bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piotrowski geeft een hoge lob. Kciuk is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piotrowski zal de hoekschop nemen. Złomek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 61%, Real Wozniki CF 39%.
Czochracze Bobra - Real Wozniki CF 1:0

47e minuut.
Tichy is nu in balbezit. Tichy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Šrajer de bal onder controle te krijgen. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Bołdys bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - Real Wozniki CF 2:0

51e minuut.
Żebrowski kopt de bal weg. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Złomek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żebrowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Irazoki onderschept slim de pass. Opania is nu in balbezit. Irazoki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irazoki krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bugnies probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski passt de bal zonder na te denken. Złomek rent richting de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Piotrowski geeft een hoge lob. Alt met een sublieme pass. Irazoki speelt de bal door. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bugnies kopt de bal weg. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski passt de bal in één keer door. Accareddu is nu in balbezit. Accareddu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 57%, Real Wozniki CF 43%.
Czochracze Bobra - Real Wozniki CF 2:0