Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Wozniki CF Czochracze Bobra
ez win Tactiek 2018
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 39.9
goed Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


6e minuut.
Loncomán bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncomán geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Accareddu met een snelle inworp. Domber geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Irazoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichy is nu in balbezit. Irazoki rent richting de bal. Tichy geeft een lange en hoge pass. Patriak maakt een snoekduik en kopt de bal. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Piotrowski passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Tichy de bal onder controle te krijgen. Żebrowski speelt de bal door. Gysel is nu in balbezit. Gysel draait met de bal, schiet en ... Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sokolović rent richting de bal. Sokolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - Czochracze Bobra 1:0

29e minuut.
Irazoki heeft problemen om de bal te vangen. Tichy met een sublieme pass. Irazoki rent richting de bal. Irazoki draait met de bal, schiet en ... Domber probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Irazoki zal de hoekschop nemen. Pangraţiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Piotrowski geeft een lange en hoge pass. Accareddu kopt de bal weg. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gysel is nu in balbezit. Gysel schiet op doel. Alt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - Czochracze Bobra 2:0

39e minuut.
Alfirović probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski met een sublieme pass. Gysel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gysel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 39%, Czochracze Bobra 61%.
Real Wozniki CF - Czochracze Bobra 2:0

52e minuut.
Pinedo probeert de bal aan de voet te houden. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski met een sublieme pass. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Accareddu is nu in balbezit. Accareddu passt de bal in één keer door. Żebrowski met een sublieme pass. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović draait met de bal, schiet en ... Alt bokst de bal weg.

63e minuut.
Inworp. Huerta komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Żebrowski met een sublieme pass. Sciberras is nu in balbezit. Żebrowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Żebrowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Żebrowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

81e minuut.
Sokolović kopt de bal weg. Pangraţiu rent richting de bal. Alfirović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pangraţiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu haalt uit met een fantastische trap. Loncomán heeft problemen om de bal te vangen. Gysel rent richting de bal. Gysel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 49%, Czochracze Bobra 51%.
Real Wozniki CF - Czochracze Bobra 2:0