Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Szczerbiec Wolbórz Martini Police
x Tactiek 1A
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 47.5
matig Schieten solide
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Frey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kola is nu in balbezit. Marcola maakt een afschuwelijke overtreding. Marcola krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Tulus geeft een hoge lob. Retratov kopt de bal weg. Daar is Czarnkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal zonder na te denken. Tulus is nu in balbezit. Tulus schiet op doel. Elmering probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Martini Police 0:1

34e minuut.
Nurhuda passt de bal met de wreef. Tulus rent richting de bal. Tulus passt de bal in één keer door. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Frey is nu in balbezit. Frey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kola rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamorský is nu in balbezit. Hamorský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 61%, Martini Police 39%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Martini Police 0:1

50e minuut.
Inworp. Mazzuolo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tulus rent richting de bal. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos geeft een hoge lob. Nizamoğlu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Sołtys passt de bal in één keer door. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov draait met de bal, schiet en ... Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Szczerbiec Wolbórz - Martini Police 0:2

71e minuut.
Tal onderschept slim de pass. Tal geeft een hoge lob. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... Elmering werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mazzuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan speelt de bal door. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić passt de bal zonder na te denken. Baťka heeft problemen om de bal te vangen. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ... Elmering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een lange en hoge pass. Daar is Cangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cangi geeft een hoge lob. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Baťka geeft een hoge lob. Inworp. Macavei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulus is nu in balbezit. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Szczerbiec Wolbórz 58%, Martini Police 42%.
TS Szczerbiec Wolbórz - Martini Police 0:2