Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Martini Police TS Szczerbiec Wolbórz
1A Tactiek x
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten adequate
solid Passen excellent
good Verdedigen good


4e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnkowski geeft een lange en hoge pass. Renaudin kopt de bal weg. Retratov rent richting de bal. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Elmering bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 1:0

5e minuut.
Nizamoğlu probeert naar een medespeler te passen. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Retratov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lekos passt de bal met de wreef. Daar is Wemah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah geeft een hoge lob. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lekos geeft de bal voor. Hamorský kopt de bal weg. Nizamoğlu rent richting de bal. Crişan rent richting de bal. Crişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Macavei passt de bal zonder na te denken. Sołtys heeft problemen om de bal te vangen. Sołtys passt de bal in één keer door. Retratov rent richting de bal. Retratov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 2:0

34e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan geeft de bal voor. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos geeft een lange en hoge pass. Turkaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 2:1

39e minuut.
Marcola speelt de bal door. Mazzuolo met een sublieme pass. Marcola is nu in balbezit. Marcola haalt uit met een fantastische trap. Tulus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 51%, TS Szczerbiec Wolbórz 49%.
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 2:1

51e minuut.
Macavei probeert naar een medespeler te passen. Retratov rent richting de bal. Met opzet legt Crişan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Crişan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Crişan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Retratov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bojda komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Macavei passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sołtys de bal. Sołtys met een sublieme pass. Klungelig pakt Tulus de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 3:1

69e minuut.
Macavei is nu in balbezit. Macavei passt de bal zonder na te denken. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 4:1

70e minuut.
Nurhuda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nurhuda verovert de bal door een tackle van achteren. Retratov rent richting de bal. Retratov passt de bal in één keer door. Sołtys is nu in balbezit. Sołtys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda passt de bal zonder na te denken. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov draait met de bal, schiet en ... Elmering verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Czarnkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei verovert de bal door een tackle van achteren. Macavei passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Elmering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Nizamoğlu kopt de bal weg. Kola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frey. Frey krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola heeft problemen om de bal te vangen. Kola passt de bal in één keer door. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Martini Police 32%, TS Szczerbiec Wolbórz 68%.
Martini Police - TS Szczerbiec Wolbórz 4:2