Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki Czochracze Bobra
jupek Tactiek 2018
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
32 gemiddelde waardering 39.2
waardeloos Schieten goed
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


8e minuut.
Pigazzi geeft de bal voor. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak onderschept slim de pass. Patriak draait met de bal, schiet en ... Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Turtiainen de bal onder controle te krijgen. Elibol is nu in balbezit. Elibol passt de bal zonder na te denken. Collins rent richting de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Castellanos speelt de bal door. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tichy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tichy krijgt een gele kaart. Collins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kudzia komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Irazoki geeft een lange en hoge pass. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cesaroni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Czochracze Bobra 0:1

44e minuut.
Patriak probeert de bal aan de voet te houden. Tichy kopt de bal weg. Irazoki is nu in balbezit. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 60%, Czochracze Bobra 40%.
GKS Pyrki - Czochracze Bobra 0:1

48e minuut.
Tichy verovert de bal door een tackle van achteren. Tichy speelt de bal door. Irazoki rent richting de bal. Irazoki geeft de bal voor. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczka passt de bal in één keer door. Kotajärvi rent richting de bal. Kotajärvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Patriak rent richting de bal. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Uszalewski geeft de bal voor. Patriak maakt een snoekduik en kopt de bal. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Czochracze Bobra 0:2

58e minuut.
Dobrinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuczka zal de hoekschop nemen. Jansenson krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Uszalewski kopt de bal weg. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huerta komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczka speelt de bal door. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson schiet op doel. Kudzia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Reagan de bal. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak passt de bal met de wreef. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Cesaroni probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Czochracze Bobra 0:3

68e minuut.
Patriak probeert de bal aan de voet te houden. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowe geeft de bal voor. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Lamonte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczka passt de bal in één keer door. Lamonte geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Huerta passt de bal in één keer door. Tichy speelt de bal door. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Kuczka is nu in balbezit. Uszalewski verovert de bal door een tackle van achteren. Uszalewski passt de bal met de wreef. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 49%, Czochracze Bobra 51%.
GKS Pyrki - Czochracze Bobra 0:3