Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra GKS Pyrki
2018 Tactiek jupek
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 33.6
adequate Schieten poor
average Passen adequate
good Verdedigen poor


27e minuut.
Elibol onderschept slim de pass. Tichy onderschept slim de pass. Tichy passt de bal met de wreef. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Uszalewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Patriak de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - GKS Pyrki 1:0

43e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Alt probeert naar een medespeler te passen. Patriak is nu in balbezit. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 43%, GKS Pyrki 57%.
Czochracze Bobra - GKS Pyrki 1:0

46e minuut.
Pangraţiu speelt de bal door. Kciuk rent richting de bal. Kciuk geeft een hoge lob. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uszalewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pangraţiu met een sublieme pass. Tichy rent richting de bal. Tichy speelt de bal door. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Patriak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czochracze Bobra - GKS Pyrki 2:0

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Huerta komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins geeft een lange en hoge pass. Daar is Sciberras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotajärvi rent richting de bal. Kotajärvi schiet op doel. Alt bokst de bal weg.

63e minuut.
Özenginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenginer geeft een lange en hoge pass. Huerta probeert de bal aan de voet te houden. Huerta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sciberras onderschept slim de pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tichy met de inworp. Sciberras bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciberras passt de bal zonder na te denken. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Dobrinoiu onderschept slim de pass. Dobrinoiu geeft een lange en hoge pass. Uszalewski is nu in balbezit. Uszalewski heeft problemen om de bal te vangen. Uszalewski haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uszalewski rent richting de bal. Uszalewski schiet op doel. Castellanos bokst de bal weg.

74e minuut.
Turtiainen geeft een hoge lob. Huerta rent richting de bal. Huerta passt de bal in één keer door. Patriak is nu in balbezit. Patriak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tichy passt de bal zonder na te denken. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichy is nu in balbezit. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özenginer heeft problemen om de bal te vangen. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg.

82e minuut.
Alt trapt de bal weg. Huerta kopt de bal weg. Uszalewski probeert de bal met de borst te controleren. Uszalewski schiet op doel. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 47%, GKS Pyrki 53%.
Czochracze Bobra - GKS Pyrki 2:0