Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Juventus Turyn Real Wozniki CF
4-1-2-3 Tactiek ez win
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
30 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 39.8
formidable Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen average


6e minuut.
Torok geeft een hoge lob. Celko is nu in balbezit. Pinedo begaat een overtreding. Pinedo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Opania geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Torok rent richting de bal. Torok passt de bal met de wreef. Auth speelt de bal door. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bołdys trapt de bal weg van het doel. Auth bereikt de bal nog maar net als eerste. Auth passt de bal met de wreef. Vílchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vílchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pinedo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Torok de bal. Celko rent richting de bal. Mellado rent richting de bal. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piotrowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bugnies de bal. Mellado rent richting de bal. Mellado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 1:0

18e minuut.
Celko is nu in balbezit. Celko passt de bal met de wreef. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado schiet op doel. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 2:0

21e minuut.
Alfirović is nu in balbezit. Mellado verovert de bal door een tackle van achteren. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko schiet op doel. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 3:0

28e minuut.
Opania geeft de bal voor. Inworp. Auth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vílchez rent richting de bal. Vílchez schiet op doel. Bołdys bokst de bal weg.

30e minuut.
Başaran passt de bal zonder na te denken. Opania rent richting de bal. Mellado verovert de bal door een tackle van achteren. Mellado draait met de bal, schiet en ... Bołdys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 4:0

34e minuut.
Furga verovert de bal door een tackle van achteren. Torok onderschept slim de pass. Torok met een sublieme pass. Mellado is nu in balbezit. Mellado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Auth met een sublieme pass. Kwasibrocki rent richting de bal. Kwasibrocki geeft een hoge lob. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko draait met de bal, schiet en ... Bołdys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Opania geeft een hoge lob. Auth kopt de bal weg. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado verovert de bal door een tackle van achteren. Mellado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 25%, Real Wozniki CF 75%.
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 4:0

55e minuut.
Duff kopt de bal weg. Vílchez is nu in balbezit. Bugnies maakt een afschuwelijke overtreding. Bugnies is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Sokolović is nu in balbezit. Kwasibrocki onderschept slim de pass. Kwasibrocki geeft de bal voor. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado draait met de bal, schiet en ... Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maes komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vílchez zal de hoekschop nemen. Mellado krijgt zijn hoofd ertegen. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 5:0

69e minuut.
Torok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Celko probeert naar een medespeler te passen. Mellado rent richting de bal. Mellado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durinck komt het veld opgelopen. Andronic komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Alfirović speelt de bal door. Piotrowski probeert naar een medespeler te passen. Auth speelt de bal door. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Alfirović de bal. Alfirović geeft de bal voor. Złomek kopt de bal weg. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 5:1

80e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Furga is nu in balbezit. Furga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andronic neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Durinck onderschept slim de pass. Durinck speelt de bal door. Auth probeert naar een medespeler te passen. Mellado is nu in balbezit. Mellado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Auth heeft problemen om de bal te vangen. Auth geeft een hoge lob. Daar is Pinedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bołdys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sokolović controleert de bal met de borst. Auth met een sublieme pass. Mellado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellado haalt uit met een fantastische trap. Bołdys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 6:1

88e minuut.
Torok met een snelle inworp. Celko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Alfirović ... Strafschop! Celko raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mellado neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Durinck kopt de bal weg. Auth rent richting de bal. Auth speelt de bal door. Mellado rent richting de bal. Mellado schiet op doel. Bołdys bokst de bal weg. Andronic bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Juventus Turyn 32%, Real Wozniki CF 68%.
F.C Juventus Turyn - Real Wozniki CF 7:1