Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czochracze Bobra TS Szczerbiec Wolbórz
2018 Tactiek x
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 44.2
redelijk Schieten goed
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Patriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patriak passt de bal in één keer door. Baťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Huerta passt de bal met de wreef. Uszalewski is nu in balbezit. Daar is Uszalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uszalewski draait met de bal, schiet en ... Elmering probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Baťka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wemah probeert naar een medespeler te passen. Huerta met een sublieme pass. Patriak rent richting de bal. Patriak schiet op doel. Elmering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Turkaz neemt de hoekschop. Pangraţiu kopt de bal weg. Lekos is nu in balbezit. Lekos geeft de bal voor. Nizamoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Loncomán onderschept slim de pass. Crişan onderschept slim de pass. Crişan geeft de bal voor. Nizamoğlu rent richting de bal. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pigazzi is nu in balbezit. Kola onderschept slim de pass. Kola probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ... Alt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal in één keer door. Nizamoğlu is nu in balbezit. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Crişan onderschept slim de pass. Crişan speelt de bal door. Lekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekos geeft de bal voor. Nizamoğlu springt en kopt de bal. Alt bokst de bal weg.

44e minuut.
Pangraţiu speelt de bal door. Uszalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan onderschept slim de pass. Crişan geeft een lange en hoge pass. Nizamoğlu springt en kopt de bal. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 66%, TS Szczerbiec Wolbórz 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czochracze Bobra - TS Szczerbiec Wolbórz 0:0

47e minuut.
Pušić passt de bal zonder na te denken. Crişan rent richting de bal. Crişan passt de bal in één keer door. Hamorský rent richting de bal. Hamorský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Huerta speelt de bal door. Baťka is nu in balbezit. Baťka geeft een lange en hoge pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Elmering bokst de bal weg. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský passt de bal zonder na te denken. Loncomán is nu in balbezit. Nizamoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nizamoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Uszalewski is nu in balbezit. Lekos onderschept slim de pass. Lekos probeert naar een medespeler te passen. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nizamoğlu kopt de bal weg. Crişan rent richting de bal. Hamorský probeert naar een medespeler te passen. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Kola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobrinoiu de bal. Turkaz rent richting de bal. Turkaz schiet op doel. Alt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Nizamoğlu kopt de bal weg. Kola is nu in balbezit. Kola geeft een hoge lob. Hamorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamorský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Baťka kopt de bal weg. Klungelig pakt Pangraţiu de bal. Crişan met een sublieme pass. Hamorský rent richting de bal. Hamorský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czochracze Bobra 75%, TS Szczerbiec Wolbórz 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czochracze Bobra - TS Szczerbiec Wolbórz 0:0