Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Pyrki Martini Police
jupek Tactiek 1A
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 35
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten solide
goed Passen zeer goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Macavei speelt de bal door. Mazzuolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuolo draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 0:1

9e minuut.
Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola probeert naar een medespeler te passen. Mazzuolo speelt de bal door. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Renaudin rent richting de bal. Renaudin passt de bal in één keer door. Sołtys met een sublieme pass. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus schiet op doel. Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Macavei passt de bal met de wreef. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys passt de bal met de wreef. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Reagan geeft de bal voor. Retratov is nu in balbezit. Dowe maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dowe moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dowe schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Retratov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Retratov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frey kopt de bal weg. Mazzuolo is nu in balbezit. Mazzuolo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola passt de bal in één keer door. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 0:2

24e minuut.
Lamonte heeft problemen om de bal te vangen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamonte maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lamonte naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tulus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Retratov met een snel genomen vrije trap. Frey maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kuczka kopt de bal weg. Renaudin heeft problemen om de bal te vangen. Jansenson is nu in balbezit. Daar is Jansenson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jansenson haalt uit met een fantastische trap. Ryś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kuczka onderschept slim de pass. Kuczka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cesaroni de bal. Retratov is nu in balbezit. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Castellanos bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Reagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elibol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzuolo onderschept slim de pass. Mazzuolo draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 0:3

39e minuut.
Cesaroni rent richting de bal. Tulus rent richting de bal. Tulus passt de bal in één keer door. Retratov is nu in balbezit. Retratov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mazzuolo speelt de bal door. Marcola is nu in balbezit. Mazzuolo probeert naar een medespeler te passen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Tulus rent richting de bal. Tulus passt de bal zonder na te denken. Frey heeft problemen om de bal te vangen. Frey draait met de bal, schiet en ... Castellanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Renaudin geeft een lange en hoge pass. Kuczka is nu in balbezit. Kuczka met een sublieme pass. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 73%, Martini Police 27%.
GKS Pyrki - Martini Police 1:3

49e minuut.
Turtiainen met een sublieme pass. Cangi geeft een lange en hoge pass. Tulus kopt de bal weg. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Doeltrap. Bojda komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mazzuolo rent richting de bal. Collins tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mazzuolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cangi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tulus kopt de bal weg. Retratov is nu in balbezit. Retratov schiet op doel. Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:4

55e minuut.
Cangi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cangi geeft een lange en hoge pass. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Cangi kopt de bal weg. Cesaroni controleert de bal met de borst. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Retratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzuolo rent richting de bal. Mazzuolo passt de bal zonder na te denken. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:5

60e minuut.
Nurhuda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Turtiainen passt de bal in één keer door. Bojda rent richting de bal. Reagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reagan krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Cesaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaroni geeft een lange en hoge pass. Tulus heeft problemen om de bal te vangen. Retratov rent richting de bal. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Frey de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:6

71e minuut.
Cesaroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus speelt de bal door. Frey rent richting de bal. Frey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:7

72e minuut.
Kuczka rent richting de bal. Kuczka passt de bal zonder na te denken. Cesaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Sołtys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołtys met een sublieme pass. Tulus rent richting de bal. Tulus draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:8

77e minuut.
Klungelig pakt Macavei de bal. Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda geeft de bal voor. Retratov is nu in balbezit. Retratov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sołtys rent richting de bal. Sołtys passt de bal in één keer door. Retratov rent richting de bal. Frey rent richting de bal. Frey haalt uit met een fantastische trap. Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Reagan met een harde bal richting middenveld. Bojda is nu in balbezit. Bojda passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sołtys is nu in balbezit. Sołtys speelt de bal door. Frey rent richting de bal. Frey draait met de bal, schiet en ... Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:9

89e minuut.
Cesaroni is nu in balbezit. Cesaroni geeft een hoge lob. Daar is Retratov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retratov haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Pyrki - Martini Police 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Pyrki 61%, Martini Police 39%.
GKS Pyrki - Martini Police 1:10