Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.252 [del]
  • Stadion: KS Orzeł
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8889
Orzeł Ptaszkowa Real Wozniki CF
bbbbbb Tactiek ez win
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 41
average Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Bugnies is nu in balbezit. Bugnies passt de bal met de wreef. Żebrowski met een sublieme pass. Piotrowski geeft de bal voor. Sokolović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Ptaszkowa - Real Wozniki CF 0:1

10e minuut.
Alfirović rent richting de bal. Alfirović passt de bal zonder na te denken. Żebrowski met een sublieme pass. Sokolović rent richting de bal. Sokolović schiet op doel. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Accareddu heeft problemen om de bal te vangen. Pintori geeft een hoge lob. Żero is nu in balbezit. Żero schiet op doel. Bołdys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orzeł Ptaszkowa - Real Wozniki CF 1:1

13e minuut.
Żebrowski met een sublieme pass. Daar is Sokolović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Żero zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Żero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Żero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzawski is nu in balbezit. Piotrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piotrowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 56%, Real Wozniki CF 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orzeł Ptaszkowa - Real Wozniki CF 1:1

53e minuut.
Opania kopt de bal weg. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfirović met een sublieme pass. Sokolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokolović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Ninoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Alfirović de bal. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bugnies speelt de bal door. Accareddu rent richting de bal. Accareddu passt de bal in één keer door. Sokolović heeft problemen om de bal te vangen. Sokolović schiet op doel. Knobel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Ptaszkowa 55%, Real Wozniki CF 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orzeł Ptaszkowa - Real Wozniki CF 1:1