Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Wozniki CF Orzeł Ptaszkowa
ez win Tactiek bbbbbb
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 36.9
good Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen average


2e minuut.
Żebrowski speelt de bal door. Fuertes bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek onderschept slim de pass. Złomek schiet op doel. Knobel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Celestini geeft een hoge lob. Daar is Accareddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Accareddu passt de bal in één keer door. Żebrowski probeert naar een medespeler te passen. Piotrowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Knobel met een harde bal richting middenveld. Alfirović kopt de bal weg. Piotrowski rent richting de bal. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sokolović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - Orzeł Ptaszkowa 1:0

29e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Pintori onderschept slim de pass. Pintori speelt de bal door. Botić geeft de bal voor. Gorzawski krijgt zijn hoofd ertegen. Bołdys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

30e minuut.
Bugnies geeft de bal voor. Pintori rent richting de bal. Żebrowski begaat een overtreding. Żebrowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Pintori is nu in balbezit. Pintori geeft een hoge lob. Chanowski springt en kopt de bal. Gorzawski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Wozniki CF - Orzeł Ptaszkowa 1:1

43e minuut.
Piotrowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celestini rent richting de bal. Celestini probeert naar een medespeler te passen. Gorzawski rent richting de bal. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 41%, Orzeł Ptaszkowa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Wozniki CF - Orzeł Ptaszkowa 1:1

54e minuut.
Piotrowski speelt de bal door. Alfirović is nu in balbezit. Alfirović geeft de bal voor. Accareddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Accareddu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Accareddu rent richting de bal. Accareddu geeft de bal voor. Fuertes heeft problemen om de bal te vangen. Złomek onderschept slim de pass. Złomek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Wozniki CF - Orzeł Ptaszkowa 2:1

68e minuut.
Matuszak rent richting de bal. Matuszak probeert naar een medespeler te passen. Gorzawski is nu in balbezit. Gorzawski haalt uit met een fantastische trap. Pinedo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Smyła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Accareddu met een snelle inworp. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Wozniki CF 36%, Orzeł Ptaszkowa 64%.
Real Wozniki CF - Orzeł Ptaszkowa 2:1