Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze Nitro Zdanów
over8000 +2def Tactiek Ks
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 57.8
solid Schieten excellent
good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Gelber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński passt de bal in één keer door. Taiani rent richting de bal. Taiani schiet op doel. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rozmysł probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gelber heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ... Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Taiani is nu in balbezit. Gelber is nu in balbezit. Taiani onderschept slim de pass. Taiani draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 1:0

12e minuut.
Rovine speelt de bal door. Əmirsoy rent richting de bal. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 1:1

19e minuut.
Šícha probeert naar een medespeler te passen. Uluoğuz speelt de bal door. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel. Nəzirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Taiani heeft problemen om de bal te vangen. Leszczyński is nu in balbezit. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel. Gelber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Interisti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezunartea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Galamba verovert de bal door een tackle van achteren. Galamba met een sublieme pass. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 1:2

33e minuut.
Klungelig pakt Barwiński de bal. Galamba rent richting de bal. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Əmirsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 1:3

34e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Interisti speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bezunartea zal de hoekschop nemen. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Taiani stond buitenspel. Bakuń maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galamba kopt de bal weg. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 55%, Nitro Zdanów 45%.
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 1:3

47e minuut.
Leszczyński speelt de bal door. Gelber is nu in balbezit. Taiani onderschept slim de pass. Taiani schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 2:3

50e minuut.
Inworp. Falkowski met de inworp. Šícha geeft een lange en hoge pass. Leszczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 3:3

52e minuut.
Galamba is nu in balbezit. Jakobsen rent richting de bal. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Galamba rent richting de bal. Galamba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Uluoğuz geeft de bal voor. Daar is Gelber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 4:3

56e minuut.
Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taiani de bal. Taiani schiet op doel. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Rovine heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski geeft een lange en hoge pass. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani draait met de bal, schiet en ... Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 5:3

68e minuut.
Galamba speelt de bal door. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea met een sublieme pass. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Interisti de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bezunartea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Trastowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 5:4

73e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal zonder na te denken. Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı geeft een hoge lob. Əmirsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trastowski trapt de bal weg van het doel. Falkowski kopt de bal weg. Šícha met een sublieme pass. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 59%, Nitro Zdanów 41%.
Victoria Zabrze - Nitro Zdanów 5:4