Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wesołe Pingwiny FC Gryńki
Aaaa Tactiek g3m
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 37.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


11e minuut.
Gutowski speelt de bal door. de Hollanda is nu in balbezit. Gałczyński is nu in balbezit. de Hollanda verovert de bal door een tackle van achteren. de Hollanda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kucab verovert de bal door een tackle van achteren. Kucab geeft de bal voor. Gutowski kopt de bal weg. Lozinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinskij geeft een lange en hoge pass. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wesołe Pingwiny - FC Gryńki 1:0

23e minuut.
Wydrzyński probeert naar een medespeler te passen. Gutowski rent richting de bal. Gutowski met een sublieme pass. Koukal is nu in balbezit. Koukal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 50%, FC Gryńki 50%.
Wesołe Pingwiny - FC Gryńki 1:0

46e minuut.
Żywicki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki passt de bal zonder na te denken. Lozinskij is nu in balbezit. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap. Podlipski bokst de bal weg. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Koukal speelt de bal door. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Niklewicz rent richting de bal. Niklewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 52%, FC Gryńki 48%.
Wesołe Pingwiny - FC Gryńki 1:0