Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Grajcarek Szczawnica grewlo
no. 4 Tactiek 541
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 33.9
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen redelijk


9e minuut.
Mieleszko met een sublieme pass. Inworp. Brajewski met een snelle inworp. Greco geeft de bal voor. Aragoneses geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Karamon rent richting de bal. Karamon geeft een hoge lob. Hopstok is nu in balbezit. Hopstok haalt uit met een fantastische trap. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 1:0

20e minuut.
Greco probeert naar een medespeler te passen. Arsalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsalane passt de bal in één keer door. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Karamon de bal. Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok verovert de bal door een tackle van achteren. Hopstok draait met de bal, schiet en ... Sigurdsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 2:0

36e minuut.
Carani onderschept slim de pass. Carani geeft een hoge lob. Hopstok rent richting de bal. Karamon rent richting de bal. Karamon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 3:0

39e minuut.
Udvarácz speelt de bal door. Hopstok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nereira probeert naar een medespeler te passen. Karamon rent richting de bal. Karamon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hopstok is nu in balbezit. Hopstok passt de bal met de wreef. Mauceri bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon onderschept slim de pass. Karamon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 36%, grewlo 64%.
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 3:0

47e minuut.
Carani probeert de bal met de borst te controleren. Carani probeert naar een medespeler te passen. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon schiet op doel. Horwat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 4:0

49e minuut.
Tömösi speelt de bal door. Klungelig pakt Mieleszko de bal. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sigurdsson de bal onder controle te krijgen. Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Karamon rent richting de bal. Karamon passt de bal met de wreef. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 5:0

66e minuut.
Călin verovert de bal door een tackle van achteren. Călin probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aragoneses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hopstok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Brajewski met een sublieme pass. Baraniecki met een sublieme pass. Pasture is nu in balbezit. Mieleszko is nu in balbezit. Mieleszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Carani passt de bal zonder na te denken. Călin rent richting de bal. Hopstok verovert de bal door een tackle van achteren. Hopstok schiet op doel. Horwat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 6:0

85e minuut.
Klungelig pakt Călin de bal. Aragoneses rent richting de bal. Aragoneses met een sublieme pass. Hopstok rent richting de bal. Hopstok haalt uit met een fantastische trap. Horwat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Baraniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Brajewski de bal. Brajewski speelt de bal door. Hopstok rent richting de bal. Hopstok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 22%, grewlo 78%.
KS Grajcarek Szczawnica - grewlo 6:0