Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów insekty
Ks Tactiek pro wersja 2010
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 50.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Barwiński kopt de bal weg. Galamba is nu in balbezit. Galamba met een sublieme pass. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 1:0

4e minuut.
Čilý probeert naar een medespeler te passen. Călinescu rent richting de bal. Călinescu passt de bal zonder na te denken. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Derda heeft problemen om de bal te vangen. Derda passt de bal in één keer door. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nitro Zdanów - insekty 1:1

24e minuut.
Galamba passt de bal in één keer door. Daar is Bezunartea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bezunartea geeft een hoge lob. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel. Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rovine met een sublieme pass. Əmirsoy rent richting de bal. Čilý bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy onderschept slim de pass. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Bezunartea met de inworp. Galamba rent richting de bal. Galamba geeft een lange en hoge pass. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Ameglio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 2:1

35e minuut.
Călinescu passt de bal in één keer door. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocquet. Bocquet krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rovine controleert de bal met de borst. Derda is nu in balbezit. Derda met een sublieme pass. Călin is nu in balbezit. Călin draait met de bal, schiet en ... Nəzirov bokst de bal weg.

43e minuut.
Ameglio trapt de bal weg van het doel. Derda kopt de bal weg. Klungelig pakt Călin de bal. Călin schiet op doel. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 39%, insekty 61%.
Nitro Zdanów - insekty 2:1

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Derda geeft de bal voor. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Derda kopt de bal weg. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Galamba kopt de bal weg. Topolek kan de bal niet met de borst controleren. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Conta kopt de bal weg. Tokatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı geeft de bal voor. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galamba is nu in balbezit. Galamba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Əmirsoy met een sublieme pass. Kolęda is nu in balbezit. Barwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Ameglio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 3:1

60e minuut.
Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea passt de bal in één keer door. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 4:1

78e minuut.
Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Kolęda kopt de bal weg. Klungelig pakt Čilý de bal. Əmirsoy onderschept slim de pass. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba geeft een hoge lob. Barwiński rent richting de bal. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba geeft een hoge lob. Daar is Kolęda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 5:1

87e minuut.
Călinescu rent richting de bal. Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquet met een sublieme pass. Conta is nu in balbezit. Conta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - insekty 5:2

90e minuut.
Derda passt de bal met de wreef. Bocquet geeft een hoge lob. Gelber controleert de bal met de borst. Minkov rent richting de bal. Minkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 38%, insekty 62%.
Nitro Zdanów - insekty 5:2