Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła Victoria Zabrze
4312 Tactiek over8000 +2def
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten adequate
good Passen solid
solid Verdedigen very good


22e minuut.
Uluoğuz met een sublieme pass. Cichacki is nu in balbezit. Delura onderschept slim de pass. Delura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Victoria Zabrze 0:1

24e minuut.
Moise heeft problemen om de bal te vangen. Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Moise zijn tegenspeler op de grond. Moise krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Leszczyński kopt de bal weg. Daar is Vodník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap. Verlengia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Victoria Zabrze 0:2

34e minuut.
Figueira geeft een hoge lob. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cichacki. Cichacki krijgt een gele kaart. Leszczyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Figueira geeft een lange en hoge pass. McClennan probeert de bal met de borst te controleren. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Verlengia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Victoria Zabrze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 38%, Victoria Zabrze 62%.
Kwadratura Koła - Victoria Zabrze 0:3

49e minuut.
Uluoğuz speelt de bal door. Figueira geeft de bal voor. Cichacki kopt de bal weg. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Lantz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uluoğuz met een snelle inworp. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 48%, Victoria Zabrze 52%.
Kwadratura Koła - Victoria Zabrze 0:3