Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Grajcarek Szczawnica Wesołe Pingwiny
no. 4 Tactiek Aaaa
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen average


3e minuut.
Tinoco passt de bal zonder na te denken. Lozinskij is nu in balbezit. Lozinskij probeert naar een medespeler te passen. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brajewski geeft een hoge lob. Aragoneses rent richting de bal. Aragoneses haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Padureanu de bal. Aragoneses is nu in balbezit. Gutowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gutowski krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Brajewski geeft een hoge lob. Lakat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok draait met de bal, schiet en ... Naporowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Wesołe Pingwiny 1:0

36e minuut.
Lakat rent richting de bal. Lakat geeft een hoge lob. Brajewski rent richting de bal. Brajewski geeft de bal voor. Naporowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Wesołe Pingwiny 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 41%, Wesołe Pingwiny 59%.
KS Grajcarek Szczawnica - Wesołe Pingwiny 2:0

46e minuut.
Żywicki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brajewski met een sublieme pass. Gutowski rent richting de bal. Aragoneses onderschept slim de pass. Aragoneses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dziewulski geeft de bal voor. Lozinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakat. Lakat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 41%, Wesołe Pingwiny 59%.
KS Grajcarek Szczawnica - Wesołe Pingwiny 2:0