Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insekty Victoria Zabrze
pro wersja 2010 Tactiek over8000 +2def
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.8 gemiddelde waardering 51
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


12e minuut.
Lapčević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakobsen met de inworp. Taiani is nu in balbezit. Taiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Eraclito verovert de bal door een tackle van achteren. Eraclito passt de bal met de wreef. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Derda passt de bal zonder na te denken. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro controleert de bal met de borst. Minkov verovert de bal door een tackle van achteren. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bocquet met een snelle inworp. Călin rent richting de bal. Arabidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Călin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Călin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Trastowski met een harde bal richting middenveld. Figueira kopt de bal weg. Daar is Lapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Jakobsen geeft een hoge lob. Taiani rent richting de bal. Lapčević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lapčević krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Inworp. Conta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 52%, Victoria Zabrze 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - Victoria Zabrze 0:0

51e minuut.
Ameglio trapt de bal weg. Nicolaie kopt de bal weg. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Figueira kopt de bal weg. Conta rent richting de bal. Met opzet legt Eraclito zijn tegenspeler op de grond. Eraclito krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Eraclito onderschept slim de pass. Eraclito met een sublieme pass. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta is nu in balbezit. Bocquet speelt de bal door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Figueira rent richting de bal. Figueira passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Creţu de bal onder controle te krijgen. Taiani rent richting de bal. Taiani schiet op doel. Ameglio bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 56%, Victoria Zabrze 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - Victoria Zabrze 0:0