Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów Kwadratura Koła
Ks Tactiek 4411
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galamba de bal. Galamba geeft de bal voor. Barwiński springt en kopt de bal. Verlengia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Podlaski speelt de bal door. Guerra López rent richting de bal. Guerra López passt de bal zonder na te denken. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ... Nəzirov bokst de bal weg.

34e minuut.
Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba met een sublieme pass. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu geeft de bal voor. Əmirsoy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
McClennan onderschept slim de pass. McClennan met een sublieme pass. Gaál probeert naar een medespeler te passen. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Galamba probeert naar een medespeler te passen. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López passt de bal met de wreef. Daar is Vicković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković draait met de bal, schiet en ... Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Galamba speelt de bal door. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea met een sublieme pass. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 46%, Kwadratura Koła 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nitro Zdanów - Kwadratura Koła 0:0

48e minuut.
Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Abrahim kopt de bal weg. Rovine probeert de bal aan de voet te houden. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lantz kopt de bal weg. Vodník heeft problemen om de bal te vangen. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verlengia bokst de bal weg. Abrahim kopt de bal weg. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine maakt een afschuwelijke overtreding. Rovine is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Guerra López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vodník wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Abrahim passt de bal in één keer door. Guerra López rent richting de bal. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López speelt de bal door. Vodník is nu in balbezit. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea met een sublieme pass. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy schiet op doel. Verlengia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - Kwadratura Koła 1:0

68e minuut.
Alfaro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bezunartea met een snelle inworp. Galamba rent richting de bal. Galamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Guerra López rent richting de bal. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López rent richting de bal. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nitro Zdanów - Kwadratura Koła 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 60%, Kwadratura Koła 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nitro Zdanów - Kwadratura Koła 1:1