Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła Nitro Zdanów
4411 Tactiek Ks
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Gaál geeft een hoge lob. Vicković is nu in balbezit. Gelber begaat een overtreding. Vicković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guerra López neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 1:0

16e minuut.
Əmirsoy rent richting de bal. Lantz is nu in balbezit. Əmirsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirsoy schiet op doel. Verlengia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 1:1

19e minuut.
Tokatçı rent richting de bal. Tokatçı passt de bal in één keer door. Bezunartea speelt de bal door. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy schiet op doel. Verlengia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bakuń geeft een lange en hoge pass. Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 1:2

23e minuut.
Vodník passt de bal met de wreef. Guerra López is nu in balbezit. Tokatçı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guerra López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vicković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 2:2

30e minuut.
Guerra López met een sublieme pass. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković onderschept slim de pass. Vicković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Guerra López de bal. Guerra López met een sublieme pass. Gelber speelt de bal door. Vicković rent richting de bal. Vicković schiet op doel. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 52%, Nitro Zdanów 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 2:2

48e minuut.
Guerra López speelt de bal door. Vicković rent richting de bal. Vicković passt de bal met de wreef. Gaál rent richting de bal. Gaál draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alfaro met een sublieme pass. Vodník is nu in balbezit. Vodník passt de bal zonder na te denken. Vicković is nu in balbezit. Vicković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tokatçı heeft problemen om de bal te vangen. Tokatçı speelt de bal door. Călinescu is nu in balbezit. Călinescu geeft een lange en hoge pass. Əmirsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 2:3

54e minuut.
Galamba is nu in balbezit. McClennan onderschept slim de pass. McClennan geeft de bal voor. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Nəzirov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Abrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. McClennan probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Galamba verovert de bal door een tackle van achteren. Galamba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Əmirsoy onderschept slim de pass. McClennan speelt de bal door. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Verlengia bokst de bal weg.

67e minuut.
Tokatçı speelt de bal door. Rovine rent richting de bal. Rovine geeft een hoge lob. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Vodník passt de bal zonder na te denken. Guerra López is nu in balbezit. Met opzet legt Tokatçı zijn tegenspeler op de grond. Tokatçı krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gaál speelt de bal door. Guerra López heeft problemen om de bal te vangen. Rovine met een sublieme pass. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Verlengia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vodník met de inworp. Podlaski probeert naar een medespeler te passen. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ... Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodník met een snelle inworp. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Călinescu geeft een hoge lob. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea geeft de bal voor. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen. Verlengia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 55%, Nitro Zdanów 45%.
Kwadratura Koła - Nitro Zdanów 2:3