Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wesołe Pingwiny grewlo
Aaaa Tactiek 541
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.9 gemiddelde waardering 39.1
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen average


8e minuut.
Padureanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tinoco de bal. Díaz-Aldagalán begaat een overtreding. Díaz-Aldagalán krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dziewulski geeft een lange en hoge pass. Iovan speelt de bal door. Lozinskij is nu in balbezit. Daar is Lozinskij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozinskij draait met de bal, schiet en ... Carioca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Padureanu speelt de bal door. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels passt de bal in één keer door. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal zonder na te denken. Peels is nu in balbezit. Peels draait met de bal, schiet en ... Carioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wesołe Pingwiny - grewlo 1:0

41e minuut.
Mieleszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilshere rent richting de bal. Wilshere geeft een lange en hoge pass. Draper krijgt zijn hoofd ertegen. Naporowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wesołe Pingwiny - grewlo 1:1

44e minuut.
Cheparinov geeft een lange en hoge pass. Gutowski probeert de bal aan de voet te houden. Tinoco speelt de bal door. Lozinskij rent richting de bal. Lozinskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 56%, grewlo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wesołe Pingwiny - grewlo 1:1

46e minuut.
Żywicki komt het veld opgelopen. Hirth komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cheparinov geeft de bal voor. Draper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dziewulski. Dziewulski krijgt een gele kaart. Draper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Odin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Wilshere met de inworp. Falkowski rent richting de bal. Jaszczerski verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. Draper maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nereira komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Lozinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozinskij passt de bal zonder na te denken. Peels rent richting de bal. Peels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wesołe Pingwiny - grewlo 2:1

76e minuut.
Deacon is nu in balbezit. Deacon passt de bal met de wreef. Arsalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsalane geeft een hoge lob. Naporowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Padureanu passt de bal zonder na te denken. Nereira rent richting de bal. Nereira passt de bal zonder na te denken. Arsalane is nu in balbezit. Arsalane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nereira rent richting de bal. Nereira passt de bal met de wreef. Falkowski onderschept slim de pass. Draper rent richting de bal. Draper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 54%, grewlo 46%.
Wesołe Pingwiny - grewlo 2:1