Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grewlo Wesołe Pingwiny
541 Tactiek Aaaa
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 40.9
weak Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen weak


1e minuut.
Ruotolo kan de bal niet met de borst controleren. de Hollanda rent richting de bal. Met opzet legt Tömösi zijn tegenspeler op de grond. Tömösi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tömösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömösi geeft een lange en hoge pass. Herrera kopt de bal weg. Pasture probeert de bal met de borst te controleren. Pasture haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lozinskij verovert de bal door een tackle van achteren. Lozinskij passt de bal met de wreef. Tinoco is nu in balbezit. Peels is nu in balbezit. Peels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski passt de bal in één keer door. Lozinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Tinoco met een snelle inworp. Pasture is nu in balbezit. Pasture speelt de bal door. de Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Wesołe Pingwiny 0:1

29e minuut.
Cocoloş heeft problemen om de bal te vangen. Cocoloş probeert naar een medespeler te passen. Ruotolo is nu in balbezit. Ruotolo geeft een hoge lob. Pasture springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewulski passt de bal zonder na te denken. Călin rent richting de bal. de Hollanda verovert de bal door een tackle van achteren. de Hollanda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 51%, Wesołe Pingwiny 49%.
grewlo - Wesołe Pingwiny 0:1

46e minuut.
Żywicki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nereira geeft een hoge lob. Iovan rent richting de bal. Iovan geeft een lange en hoge pass. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski passt de bal in één keer door. Lozinskij is nu in balbezit. Lozinskij schiet op doel. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Wesołe Pingwiny 0:2

66e minuut.
Iovan passt de bal met de wreef. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco met een sublieme pass. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Frakiewicz de bal. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cocoloş bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu onderschept slim de pass. Padureanu geeft een hoge lob. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Herrera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dziewulski de bal onder controle te krijgen. Iovan is nu in balbezit. Pasture verovert de bal door een tackle van achteren. Pasture schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Padureanu geeft een hoge lob. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lozinskij met een sublieme pass. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 44%, Wesołe Pingwiny 56%.
grewlo - Wesołe Pingwiny 0:2