Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insekty KS Grajcarek Szczawnica
pro wersja 2010 Tactiek no. 4
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 50.4
solide Schieten goed
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Nicolaie probeert naar een medespeler te passen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Greco krijgt een gele kaart. Călin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Creţu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Baraniecki kopt de bal weg. Derda is nu in balbezit. Derda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Creţu passt de bal in één keer door. Derda rent richting de bal. Derda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Călin de bal. Călin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Álvarez Rodríguez geeft de bal voor. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirmuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chirmuş krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Álvarez Rodríguez geeft een hoge lob. Karamon kopt de bal weg. Daar is Lapčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hopstok is nu in balbezit. Hopstok schiet op doel. Ameglio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Karamon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topolek kopt de bal weg. Hopstok heeft problemen om de bal te vangen. Karamon is nu in balbezit. Karamon schiet op doel. Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Creţu passt de bal met de wreef. Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Derda rent richting de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 66%, KS Grajcarek Szczawnica 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - KS Grajcarek Szczawnica 0:0

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Derda passt de bal zonder na te denken. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta geeft de bal voor. Nicolaie probeert de bal aan de voet te houden. Nicolaie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hopstok rent richting de bal. Hopstok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Čilý de bal. Karamon verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Carani onderschept slim de pass. Carani probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Karamon rent richting de bal. Karamon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 46%, KS Grajcarek Szczawnica 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - KS Grajcarek Szczawnica 0:0