Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grewlo Kwadratura Koła
541 Tactiek 4411
48% Balbezit 52%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten formidable
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Vicković is nu in balbezit. Fenkanin rent richting de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković draait met de bal, schiet en ... Carioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:1

9e minuut.
Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Belanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López onderschept slim de pass. Guerra López haalt uit met een fantastische trap. Carioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:2

10e minuut.
Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López passt de bal zonder na te denken. Vodník is nu in balbezit. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Belanov is nu in balbezit. Gaál speelt de bal door. Guerra López is nu in balbezit. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel. Carioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

13e minuut.
Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López speelt de bal door. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Carioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:3

14e minuut.
Mieleszko is nu in balbezit. Mieleszko passt de bal met de wreef. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Fenkanin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gaál met de inworp. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López schiet op doel. Carioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vodník zal de hoekschop nemen. Vicković is nu in balbezit. Vicković schiet op doel. Gędłek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:4

17e minuut.
Belanov rent richting de bal. Vodník onderschept slim de pass. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López haalt uit met een fantastische trap. Carioca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:5

20e minuut.
Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López met een sublieme pass. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:6

22e minuut.
Cheparinov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vodník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerra López rent richting de bal. Guerra López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gędłek rent richting de bal. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López speelt de bal door. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ... Carioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaál zal de hoekschop nemen. Vodník maakt een snoekduik en kopt de bal. Carioca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:7

36e minuut.
Doeltrap. Carioca trapt de bal weg. Abrahim kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerra López de bal. Guerra López draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Carioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaál geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vicković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:8

38e minuut.
Fenkanin geeft een lange en hoge pass. Gaál speelt de bal door. Vicković rent richting de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Carioca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:9

45e minuut.
Inworp. Herrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 83%, Kwadratura Koła 17%.
grewlo - Kwadratura Koła 0:9

49e minuut.
Cichacki met een sublieme pass. Abrahim is nu in balbezit. Gaál met een sublieme pass. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Carioca trapt de bal weg. Abrahim kopt de bal weg. Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López schiet op doel. Carioca bokst de bal weg. Cheparinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:10

55e minuut.
Gędłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov met een sublieme pass. Vodník is nu in balbezit. Vodník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gaál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Guerra López de bal. Guerra López passt de bal zonder na te denken. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Belanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski rent richting de bal. Podlaski geeft een lange en hoge pass. Vicković rent richting de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Abrahim passt de bal met de wreef. Guerra López rent richting de bal. Guerra López passt de bal met de wreef. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Carioca bokst de bal weg.

75e minuut.
Gędłek is nu in balbezit. Gędłek passt de bal in één keer door. Vicković rent richting de bal. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Carioca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Kwadratura Koła 0:11

78e minuut.
Fenkanin rent richting de bal. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López verovert de bal door een tackle van achteren. Guerra López schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Guerra López rent richting de bal. Guerra López passt de bal zonder na te denken. Vicković rent richting de bal. Vicković schiet op doel. Fenkanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Gędłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicković is nu in balbezit. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López heeft problemen om de bal te vangen. Guerra López haalt uit met een fantastische trap. Carioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lantz verovert de bal door een tackle van achteren. Lantz geeft de bal voor. Vicković kopt de bal weg. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheparinov heeft problemen om de bal te vangen. Guerra López is nu in balbezit. Guerra López schiet op doel. Carioca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 74%, Kwadratura Koła 26%.
grewlo - Kwadratura Koła 0:11