Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła grewlo
4411 Tactiek 541
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
28 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 38
formidabel Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


9e minuut.
Podlaski geeft een lange en hoge pass. Frakiewicz rent richting de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 1:0

15e minuut.
Herrera passt de bal zonder na te denken. Gaál is nu in balbezit. Gaál passt de bal zonder na te denken. Vicković rent richting de bal. Vicković schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Malisani probeert naar een medespeler te passen. Vicković is nu in balbezit. Udvarácz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Udvarácz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vicković raakt geblesseerd tijdens het duel. Malisani komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gaál met een snelle inworp. Malisani is nu in balbezit. Cocoloş rent richting de bal. Malisani verovert de bal door een tackle van achteren. Malisani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ruotolo geeft een lange en hoge pass. Arsalane kopt de bal weg. Alfaro controleert de bal met de borst. Pasture is nu in balbezit. Pasture haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abrahim met een sublieme pass. Vodník heeft problemen om de bal te vangen. Vodník met een sublieme pass. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk bokst de bal weg.

31e minuut.
Tömösi rent richting de bal. Tömösi geeft de bal voor. Daar is Pasture, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasture haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwadratura Koła - grewlo 1:1

40e minuut.
Nereira is nu in balbezit. Gaál onderschept slim de pass. Gaál speelt de bal door. Malisani is nu in balbezit. Malisani draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Malisani onderschept slim de pass. Malisani passt de bal met de wreef. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 45%, grewlo 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kwadratura Koła - grewlo 1:1

47e minuut.
Cichacki met een sublieme pass. Malisani is nu in balbezit. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Nereira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani probeert naar een medespeler te passen. Vicković is nu in balbezit. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 2:1

57e minuut.
Malisani rent richting de bal. Malisani passt de bal zonder na te denken. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 3:1

59e minuut.
Lantz met een sublieme pass. Podlaski geeft een hoge lob. Vicković kopt de bal weg. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani schiet op doel. Młynarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vicković stond buitenspel. Guerra López komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Cichacki met een sublieme pass. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vodník met een sublieme pass. Gaál is nu in balbezit. Gaál met een sublieme pass. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra López haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tömösi probeert naar een medespeler te passen. Ruotolo geeft de bal voor. Daar is McClennan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ruotolo rent richting de bal. Guerra López onderschept slim de pass. Guerra López passt de bal zonder na te denken. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vodník passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Podlaski de bal. Podlaski geeft de bal voor. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 4:1

73e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Guerra López onderschept slim de pass. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 5:1

77e minuut.
Arsalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsalane probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 5:2

81e minuut.
Nereira rent richting de bal. Guerra López is nu in balbezit. Vicković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 6:2

87e minuut.
Vicković is nu in balbezit. Guerra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş verovert de bal door een tackle van achteren. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Guerra López is nu in balbezit. Vicković is nu in balbezit. Guerra López rent richting de bal. Guerra López schiet op doel. Młynarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - grewlo 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 42%, grewlo 58%.
Kwadratura Koła - grewlo 7:2