Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze Wesołe Pingwiny
over8000 +2def Tactiek Aaaa
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 41.8
solid Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen weak


2e minuut.
Leszczyński draait met de bal, schiet en ... Rajk probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uluoğuz zal de hoekschop nemen. Taiani springt en kopt de bal. Naporowski bokst de bal weg.

4e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco speelt de bal door. Moise rent richting de bal. Peels verovert de bal door een tackle van achteren. Peels draait met de bal, schiet en ... Trastowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński speelt de bal door. Dziewulski rent richting de bal. Taiani onderschept slim de pass. Taiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Dziewulski kopt de bal weg. Uluoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluoğuz geeft een lange en hoge pass. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ... Naporowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Tomella geeft een hoge lob. Uluoğuz is nu in balbezit. Uluoğuz passt de bal zonder na te denken. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Uluoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluoğuz geeft een hoge lob. Falkowski probeert de bal aan de voet te houden. Taiani is nu in balbezit. Taiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żywicki komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hill zal de hoekschop nemen. Taiani krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 45%, Wesołe Pingwiny 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Zabrze - Wesołe Pingwiny 0:0

49e minuut.
Padureanu rent richting de bal. Padureanu geeft de bal voor. Daar is Eraković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels is nu in balbezit. Peels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Falkowski kopt de bal weg. Uluoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluoğuz geeft de bal voor. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Uluoğuz speelt de bal door. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński geeft een lange en hoge pass. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Inworp. Uluoğuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uluoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluoğuz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rajk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Moise de bal. Peels rent richting de bal. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki geeft een lange en hoge pass. Trastowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Leszczyński is nu in balbezit. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ... Naporowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hill heeft problemen om de bal te vangen. Tinoco rent richting de bal. Tinoco speelt de bal door. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 54%, Wesołe Pingwiny 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Zabrze - Wesołe Pingwiny 0:0