Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nitro Zdanów FC Gryńki
Ks Tactiek g3m
62% Balbezit 38%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.3 gemiddelde waardering 36.6
excellent Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen average


6e minuut.
Əmirsoy geeft de bal voor. Daar is Barwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzera met een sublieme pass. Galamba is nu in balbezit. Galamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 1:0

7e minuut.
Bakuń speelt de bal door. Əmirsoy is nu in balbezit. Kwiczy is nu in balbezit. Əmirsoy onderschept slim de pass. Əmirsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Barwiński probeert naar een medespeler te passen. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu geeft een hoge lob. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 2:0

13e minuut.
Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy begaat een overtreding. Galamba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bezunartea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Tokatçı probeert naar een medespeler te passen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński passt de bal met de wreef. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bezunartea rent richting de bal. Bezunartea geeft een hoge lob. Kuzera heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 3:0

21e minuut.
Galamba geeft een lange en hoge pass. Kuzera rent richting de bal. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 4:0

22e minuut.
Gelber speelt de bal door. Rozmysł geeft de bal voor. Əmirsoy is nu in balbezit. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

24e minuut.
Gałczyński probeert de bal met de borst te controleren. Călinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Călinescu passt de bal in één keer door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Galamba rent richting de bal. Galamba passt de bal in één keer door. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Podlipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 28%, FC Gryńki 72%.
Nitro Zdanów - FC Gryńki 4:0

48e minuut.
Rovine probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea geeft de bal voor. Barwiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Əmirsoy kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podlipski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 5:0

54e minuut.
Barwiński is nu in balbezit. Kuzera speelt de bal door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński passt de bal met de wreef. Galamba geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Əmirsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 6:0

60e minuut.
Inworp. Bezunartea met een snelle inworp. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy geeft een hoge lob. Kuzera kopt de bal weg. Podlipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 7:0

67e minuut.
Gelber kopt de bal weg. Koukal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rovine. Koukal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Rozmysł is nu in balbezit. Călinescu rent richting de bal. Călinescu heeft problemen om de bal te vangen. Călinescu geeft de bal voor. Podlipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Əmirsoy de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nitro Zdanów - FC Gryńki 8:0

76e minuut.
Gałązka met een sublieme pass. Niklewicz rent richting de bal. Barwiński begaat een overtreding. Barwiński krijgt een gele kaart. Niklewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gałczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gałązka rent richting de bal. Gałązka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gelber de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Koukal kopt de bal weg. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gałązka de bal. Gałązka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukal onderschept slim de pass. Koukal probeert naar een medespeler te passen. Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka schiet op doel. Nəzirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nitro Zdanów 35%, FC Gryńki 65%.
Nitro Zdanów - FC Gryńki 8:0