Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insekty grewlo
pro wersja 2010 Tactiek 541
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
26 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 31.1
excellent Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen weak


1e minuut.
Belanov is nu in balbezit. Călin rent richting de bal. Belanov onderschept slim de pass. Derda rent richting de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Călin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nereira. Călin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocquet met een snel genomen vrije trap. Minkov springt en kopt de bal. Pasture maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 1:0

6e minuut.
Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz rent richting de bal. Minkov onderschept slim de pass. Călin rent richting de bal. Călin draait met de bal, schiet en ... Pasture probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minkov rent richting de bal. Minkov schiet op doel. Pasture werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Čilý met een sublieme pass. Frakiewicz rent richting de bal. Minkov onderschept slim de pass. Minkov haalt uit met een fantastische trap. Pasture probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 2:0

15e minuut.
Derda rent richting de bal. Derda passt de bal zonder na te denken. Bocquet speelt de bal door. Călin is nu in balbezit. Călin haalt uit met een fantastische trap. Pasture verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 3:0

21e minuut.
Bocquet passt de bal in één keer door. Călin is nu in balbezit. Călin passt de bal met de wreef. Minkov is nu in balbezit. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Inworp. Nicolaie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minkov probeert naar een medespeler te passen. Călin heeft problemen om de bal te vangen. Călin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 4:0

35e minuut.
Belanov heeft problemen om de bal te vangen. Creţu geeft een lange en hoge pass. Călin is nu in balbezit. Călin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 5:0

39e minuut.
Arsalane geeft een hoge lob. Wilshere rent richting de bal. Nicolaie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nicolaie krijgt een gele kaart. Wilshere raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Belanov neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mieleszko is nu in balbezit. Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie met een sublieme pass. Minkov heeft problemen om de bal te vangen. Minkov speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Călin rent richting de bal. Călin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 6:0

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pasture niet meer kan verder spelen. Młynarczyk komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Doeltrap. Conta komt het veld opgelopen. Herrera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 39%, grewlo 61%.
insekty - grewlo 6:0

48e minuut.
Conta kopt de bal weg. Derda is nu in balbezit. Derda passt de bal in één keer door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Tömösi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Belanov controleert de bal met de borst. Derda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Belanov. Derda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Belanov speelt de bal door. Creţu met een snel genomen vrije trap. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 7:0

58e minuut.
Nereira rent richting de bal. Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquet met een sublieme pass. Klungelig pakt Conta de bal. Conta schiet op doel. Herrera bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bocquet zal de hoekschop nemen. Călin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minkov is nu in balbezit. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 8:0

59e minuut.
Jaszczerski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Minkov is nu in balbezit. Minkov passt de bal met de wreef. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nicolaie onderschept slim de pass. Nicolaie passt de bal in één keer door. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Derda rent richting de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ameglio trapt de bal weg van het doel. Nicolaie kopt de bal weg. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov geeft de bal voor. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Conta rent richting de bal. Conta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - grewlo 9:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belanov is nu in balbezit. Derda verovert de bal door een tackle van achteren. Derda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Mieleszko de bal. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaie passt de bal in één keer door. Minkov is nu in balbezit. Minkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Minkov rent richting de bal. Călin onderschept slim de pass. Nicolaie verovert de bal door een tackle van achteren. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nicolaie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ramut komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Bocquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Călin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramut met de inworp. Derda rent richting de bal. Derda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Ramut met een snelle inworp. Derda rent richting de bal. Derda geeft een hoge lob. Conta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 28%, grewlo 72%.
insekty - grewlo 9:0