Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grewlo insekty
541 Tactiek pro wersja 2010
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bocquet met een sublieme pass. Călin rent richting de bal. Călin passt de bal in één keer door. Minkov is nu in balbezit. Minkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:1

7e minuut.
Minkov passt de bal zonder na te denken. Udvarácz is nu in balbezit. Udvarácz geeft een lange en hoge pass. Pasture is nu in balbezit. Pasture schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Udvarácz geeft de bal voor. Chirmuş heeft problemen om de bal te vangen. Arsalane kopt de bal weg. Pasture is nu in balbezit. Pasture haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frakiewicz onderschept slim de pass. Nicolaie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz begaat een overtreding. Nicolaie raakt geblesseerd tijdens het duel. Minkov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Minkov onderschept slim de pass. Minkov speelt de bal door. Călin rent richting de bal. Călin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chirmuş speelt de bal door. Bocquet heeft problemen om de bal te vangen. Bocquet passt de bal in één keer door. Călin rent richting de bal. Călin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 51%, insekty 49%.
grewlo - insekty 0:1

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Conta rent richting de bal. Conta geeft een hoge lob. Minkov is nu in balbezit. Minkov draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:2

57e minuut.
Topolek onderschept slim de pass. Topolek geeft een hoge lob. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov schiet op doel. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:3

61e minuut.
Topolek probeert naar een medespeler te passen. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal in één keer door. Conta rent richting de bal. Conta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cocoloş passt de bal met de wreef. Nicolaie rent richting de bal. Nicolaie passt de bal zonder na te denken. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Derda rent richting de bal. Derda geeft een lange en hoge pass. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:4

70e minuut.
Nicolaie met een sublieme pass. Frakiewicz is nu in balbezit. Minkov onderschept slim de pass. Minkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:5

75e minuut.
Bocquet rent richting de bal. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Minkov kopt de bal weg. Conta rent richting de bal. Conta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Čilý onderschept slim de pass. Čilý geeft een hoge lob. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov schiet op doel. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:6

84e minuut.
Topolek is nu in balbezit. Pasture onderschept slim de pass. Pasture geeft een lange en hoge pass. Conta rent richting de bal. Conta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Cocoloş met een sublieme pass. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - insekty 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 60%, insekty 40%.
grewlo - insekty 0:7