Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wesołe Pingwiny insekty
Aaaa Tactiek pro wersja 2010
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 51.2
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


12e minuut.
Tinoco probeert naar een medespeler te passen. de Hollanda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Derda. Derda krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Peels onderschept slim de pass. Peels geeft een lange en hoge pass. Tinoco speelt de bal door. Lozinskij is nu in balbezit. Lozinskij schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Minkov kopt de bal weg. Rajk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajk passt de bal zonder na te denken. Călin is nu in balbezit. Călin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Derda met een sublieme pass. Bocquet met een sublieme pass. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Minkov de bal. Derda rent richting de bal. Derda draait met de bal, schiet en ... Naporowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wesołe Pingwiny - insekty 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 42%, insekty 58%.
Wesołe Pingwiny - insekty 0:1

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen. Żywicki komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Topolek speelt de bal door. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet passt de bal in één keer door. Conta is nu in balbezit. Conta geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Ramut passt de bal met de wreef. Rajk is nu in balbezit. Derda verovert de bal door een tackle van achteren. Derda haalt uit met een fantastische trap. Naporowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Conta geeft een hoge lob. Ramut rent richting de bal. Ramut passt de bal met de wreef. Derda is nu in balbezit. Derda draait met de bal, schiet en ... Naporowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minkov rent richting de bal. Iovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minkov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Derda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Naporowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wesołe Pingwiny - insekty 0:2

86e minuut.
Bocquet passt de bal in één keer door. Dziewulski speelt de bal door. Falkowski heeft problemen om de bal te vangen. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wesołe Pingwiny 57%, insekty 43%.
Wesołe Pingwiny - insekty 0:2