Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insekty Wesołe Pingwiny
pro wersja 2010 Tactiek Aaaa
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Klungelig pakt Bocquet de bal. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal in één keer door. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. Ameglio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Gutowski speelt de bal door. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu geeft de bal voor. Lozinskij rent richting de bal. Lozinskij schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan probeert naar een medespeler te passen. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal met de wreef. Peels rent richting de bal. Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda geeft een hoge lob. Falkowski kopt de bal weg. Minkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conta komt het veld opgelopen. Żywicki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 58%, Wesołe Pingwiny 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - Wesołe Pingwiny 0:0

69e minuut.
Nicolaie passt de bal zonder na te denken. Bocquet rent richting de bal. Bocquet passt de bal zonder na te denken. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 49%, Wesołe Pingwiny 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
insekty - Wesołe Pingwiny 0:0