Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gryńki Kwadratura Koła
g3m Tactiek 4411
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 51.1
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Wydrzyński de bal onder controle te krijgen. Koukal is nu in balbezit. Abrahim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koukal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Koukal kan niet meer verder spelen.

12e minuut.
Gaál is nu in balbezit. Gaál passt de bal zonder na te denken. Vodník bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Podlaski rent richting de bal. Podlaski met een sublieme pass. Vodník bereikt de bal nog maar net als eerste. Malisani is nu in balbezit. Malisani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Malisani rent richting de bal. Malisani met een sublieme pass. Kuzera rent richting de bal. Vicković verovert de bal door een tackle van achteren. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gryńki - Kwadratura Koła 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 68%, Kwadratura Koła 32%.
FC Gryńki - Kwadratura Koła 0:1

66e minuut.
Malisani met een sublieme pass. Vodník rent richting de bal. Vodník passt de bal zonder na te denken. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Abrahim probeert naar een medespeler te passen. Malisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwiczy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gryńki 62%, Kwadratura Koła 38%.
FC Gryńki - Kwadratura Koła 0:1