Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Grajcarek Szczawnica Nitro Zdanów
no. 4 Tactiek Ks
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 58.1
solid Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Galamba is nu in balbezit. Galamba geeft een lange en hoge pass. Barwiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Álvarez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Gelber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Brajewski probeert naar een medespeler te passen. Hopstok rent richting de bal. Hopstok passt de bal in één keer door. Karamon is nu in balbezit. Karamon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mas probeert naar een medespeler te passen. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine speelt de bal door. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea geeft een lange en hoge pass. Mas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baraniecki kan de bal niet met de borst controleren. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 0:1

32e minuut.
Tokatçı kan de bal niet met de borst controleren. Brajewski geeft de bal voor. Hopstok kopt de bal weg. Karamon rent richting de bal. Karamon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bakuń geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aragoneses met de inworp. Daar is Carani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carani geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tokatçı kopt de bal weg. Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Baraniecki rent richting de bal. Barwiński onderschept slim de pass. Barwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Galamba rent richting de bal. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Mas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 0:2

43e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Rodríguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirsoy. Əmirsoy krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rangelov geeft de bal voor. Daar is Gelber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamon onderschept slim de pass. Hopstok is nu in balbezit. Hopstok schiet op doel. Nəzirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karamon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 57%, Nitro Zdanów 43%.
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 1:2

47e minuut.
Tokatçı is nu in balbezit. Tokatçı passt de bal in één keer door. Bezunartea is nu in balbezit. Bezunartea passt de bal met de wreef. Galamba geeft de bal voor. Paal! Barwiński is nu in balbezit. Barwiński draait met de bal, schiet en ... Mas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 1:3

50e minuut.
Bakuń probeert naar een medespeler te passen. Bezunartea met een sublieme pass. Carani probeert naar een medespeler te passen. Hopstok is nu in balbezit. Hopstok geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nəzirov bokst de bal weg.

51e minuut.
Greco is nu in balbezit. Galamba onderschept slim de pass. Galamba passt de bal in één keer door. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Bezunartea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezunartea geeft een hoge lob. Barwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 1:4

61e minuut.
Carani probeert naar een medespeler te passen. Aragoneses is nu in balbezit. Aragoneses passt de bal zonder na te denken. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski passt de bal met de wreef. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon onderschept slim de pass. Karamon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bezunartea heeft problemen om de bal te vangen. Bezunartea geeft de bal voor. Meretei heeft problemen om de bal te vangen. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 1:5

70e minuut.
Aragoneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragoneses speelt de bal door. Hopstok bereikt de bal nog maar net als eerste. Hopstok draait met de bal, schiet en ... Nəzirov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 2:5

74e minuut.
Hopstok verovert de bal door een tackle van achteren. Hopstok passt de bal in één keer door. Gelber verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon heeft problemen om de bal te vangen. Karamon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rovine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bezunartea rent richting de bal. Bezunartea met een sublieme pass. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Hopstok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakuń met een sublieme pass. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy schiet op doel. Mas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Grajcarek Szczawnica 58%, Nitro Zdanów 42%.
KS Grajcarek Szczawnica - Nitro Zdanów 2:6