Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grewlo Victoria Zabrze
541 Tactiek over8000 +2def
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
35.7 gemiddelde waardering 51.2
average Schieten solid
adequate Passen good
weak Verdedigen very good


18e minuut.
Belanov rent richting de bal. Hill onderschept slim de pass. Hill geeft een lange en hoge pass. Delura is nu in balbezit. Delura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Uluoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arsalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluoğuz onderschept slim de pass. Uluoğuz geeft een lange en hoge pass. Delura maakt een snoekduik en kopt de bal. Młynarczyk bokst de bal weg.

21e minuut.
Uluoğuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueira is nu in balbezit. Figueira geeft een hoge lob. Delura rent richting de bal. Delura schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:1

35e minuut.
Mieleszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mieleszko passt de bal zonder na te denken. Maher rent richting de bal. Odin onderschept slim de pass. Odin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Belanov de bal. Uluoğuz verovert de bal door een tackle van achteren. Uluoğuz passt de bal in één keer door. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:2

40e minuut.
Belanov rent richting de bal. Uluoğuz onderschept slim de pass. Uluoğuz met een sublieme pass. Taiani is nu in balbezit. Taiani draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 61%, Victoria Zabrze 39%.
grewlo - Victoria Zabrze 0:2

50e minuut.
Jaszczerski probeert de bal met de borst te controleren. Uluoğuz rent richting de bal. Uluoğuz passt de bal in één keer door. Taiani rent richting de bal. Taiani schiet op doel. Młynarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill geeft een hoge lob. Frakiewicz met een sublieme pass. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira passt de bal in één keer door. Daar is Delura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delura schiet op doel. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:3

63e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Uluoğuz kopt de bal weg. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Hill geeft een hoge lob. Taiani kopt de bal weg. Klungelig pakt Delura de bal. Taiani is nu in balbezit. Taiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:4

68e minuut.
Interisti verovert de bal door een tackle van achteren. Interisti geeft een hoge lob. Taiani is nu in balbezit. Taiani haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:5

74e minuut.
Klungelig pakt Uluoğuz de bal. Uluoğuz speelt de bal door. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura verovert de bal door een tackle van achteren. Delura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hill rent richting de bal. Hill met een sublieme pass. Figueira speelt de bal door. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:6

79e minuut.
Wilshere bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilshere zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaszczerski rent richting de bal. Jaszczerski geeft de bal voor. Paal! Odin bereikt de bal nog maar net als eerste. Odin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Uluoğuz passt de bal met de wreef. Tomella rent richting de bal. Tomella geeft een hoge lob. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hill zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Figueira geeft een lange en hoge pass. Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Delura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frakiewicz kopt de bal weg. Uluoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sertkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uluoğuz raakt geblesseerd tijdens het duel. Uluoğuz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Młynarczyk trapt de bal weg van het doel. Uluoğuz kopt de bal weg. Hill speelt de bal door. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Victoria Zabrze 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 59%, Victoria Zabrze 41%.
grewlo - Victoria Zabrze 0:7