Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze grewlo
over8000 +2def Tactiek 541
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten average
solid Passen adequate
excellent Verdedigen good


8e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Figueira geeft de bal voor. Klungelig pakt Taiani de bal. Taiani schiet op doel. Jaszczerski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - grewlo 1:0

9e minuut.
Figueira speelt de bal door. Jakobsen rent richting de bal. Jakobsen met een sublieme pass. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Uluoğuz probeert naar een medespeler te passen. Tomella geeft de bal voor. Delura kopt de bal weg. Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Taiani geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Călin de bal onder controle te krijgen. Delura is nu in balbezit. Delura schiet op doel. Frakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Figueira met een sublieme pass. Uluoğuz met een sublieme pass. Delura is nu in balbezit. Delura haalt uit met een fantastische trap. Jaszczerski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - grewlo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 45%, grewlo 55%.
Victoria Zabrze - grewlo 2:0

57e minuut.
Taiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz is nu in balbezit. Delura rent richting de bal. Delura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - grewlo 3:0

65e minuut.
Călin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uluoğuz de bal. Uluoğuz passt de bal met de wreef. Taiani rent richting de bal. Taiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - grewlo 4:0

68e minuut.
Interisti geeft een hoge lob. Taiani rent richting de bal. Taiani heeft problemen om de bal te vangen. Taiani schiet op doel. Jaszczerski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - grewlo 5:0

86e minuut.
Taiani is nu in balbezit. Frakiewicz begaat een overtreding. Taiani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taiani komt bij de bal en schiet. Călin probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 43%, grewlo 57%.
Victoria Zabrze - grewlo 5:0