Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
insekty FC Gryńki
pro wersja 2010 Tactiek g3m
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 36.8
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


7e minuut.
Gałczyński onderschept slim de pass. Gałczyński met een sublieme pass. Wydrzyński met een sublieme pass. Niklewicz rent richting de bal. Niklewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ramut geeft een hoge lob. Koukal speelt de bal door. Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niklewicz de bal. Niklewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ramut geeft een lange en hoge pass. Kwiczy kopt de bal weg. Gałczyński heeft problemen om de bal te vangen. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 1:0

31e minuut.
Topolek kopt de bal weg. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałązka maakt een afschuwelijke overtreding. Gałązka krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Derda onderschept slim de pass. Derda speelt de bal door. Călin is nu in balbezit. Călin draait met de bal, schiet en ... Podlipski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 2:0

39e minuut.
Derda passt de bal in één keer door. Bocquet rent richting de bal. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Minkov is nu in balbezit. Minkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kuzera geeft de bal voor. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţu met een sublieme pass. Ramut is nu in balbezit. Ramut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Minkov passt de bal in één keer door. Kwiczy is nu in balbezit. Kwiczy speelt de bal door. Daar is Gałązka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałązka haalt uit met een fantastische trap. Ameglio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 39%, FC Gryńki 61%.
insekty - FC Gryńki 2:0

46e minuut.
Conta komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chirmuş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydrzyński met de inworp. Koukal is nu in balbezit. Koukal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Klungelig pakt Bocquet de bal. Bocquet geeft de bal voor. Klungelig pakt Kucab de bal. Minkov rent richting de bal. Minkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Daar is Kwiczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Minkov verovert de bal door een tackle van achteren. Minkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Kwiczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta begaat een overtreding. Kwiczy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Ramut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda geeft een lange en hoge pass. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 3:0

65e minuut.
Derda geeft de bal voor. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Conta raakt geblesseerd tijdens het duel. Conta neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 4:0

68e minuut.
Gałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Derda onderschept slim de pass. Kuzera bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda verovert de bal door een tackle van achteren. Derda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Niklewicz is nu in balbezit. Lapčević verovert de bal door een tackle van achteren. Lapčević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minkov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 5:0

82e minuut.
de Jesús Silva probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kucab de bal. Minkov is nu in balbezit. Minkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
insekty - FC Gryńki 6:0

87e minuut.
Mokrzycki passt de bal met de wreef. Koukal is nu in balbezit. Derda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Derda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: insekty 37%, FC Gryńki 63%.
insekty - FC Gryńki 6:0