Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grewlo Nitro Zdanów
541 Tactiek Ks
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 56.1
matig Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Əmirsoy de bal. Sertkan probeert naar een medespeler te passen. Bakuń bereikt de bal nog maar net als eerste. Odin verovert de bal door een tackle van achteren. Odin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Galamba rent richting de bal. Galamba geeft een hoge lob. Əmirsoy heeft problemen om de bal te vangen. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:1

9e minuut.
Galamba geeft een lange en hoge pass. Sertkan kopt de bal weg. Barwiński is nu in balbezit. Galamba rent richting de bal. Galamba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Frakiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Cocoloş rent richting de bal. Galamba verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sertkan bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bezunartea neemt de hoekschop. Klungelig pakt Barwiński de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:2

14e minuut.
Galamba probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wilshere kopt de bal weg. Tokatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı passt de bal zonder na te denken. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:3

17e minuut.
Ruotolo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruotolo geeft een hoge lob. Bezunartea kopt de bal weg. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Călin rent richting de bal. Barwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Barwiński passt de bal met de wreef. Daar is Əmirsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. Młynarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Galamba is nu in balbezit. Galamba passt de bal met de wreef. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:4

35e minuut.
Ruotolo geeft een hoge lob. Rozmysł kopt de bal weg. Tokatçı speelt de bal door. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:5

36e minuut.
Jaszczerski passt de bal zonder na te denken. Bezunartea rent richting de bal. Nereira begaat een overtreding. Nereira krijgt een gele kaart. Bezunartea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bezunartea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əmirsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tokatçı met een sublieme pass. Galamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 66%, Nitro Zdanów 34%.
grewlo - Nitro Zdanów 0:5

52e minuut.
Barwiński passt de bal zonder na te denken. Nereira is nu in balbezit. Nereira met een sublieme pass. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Młynarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bezunartea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruotolo speelt de bal door. Tokatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatçı geeft een lange en hoge pass. Əmirsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barwiński heeft problemen om de bal te vangen. Galamba rent richting de bal. Galamba geeft een lange en hoge pass. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:6

62e minuut.
Rovine met een sublieme pass. Galamba probeert naar een medespeler te passen. Əmirsoy is nu in balbezit. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... Młynarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:7

64e minuut.
Wilshere onderschept slim de pass. Wilshere geeft de bal voor. Odin is nu in balbezit. Odin schiet op doel. Nəzirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frakiewicz. Barwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bezunartea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:8

67e minuut.
Barwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocoloş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bezunartea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Əmirsoy springt en kopt de bal. Młynarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Əmirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirsoy schiet op doel. Młynarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:9

72e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy onderschept slim de pass. Galamba is nu in balbezit. Galamba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:10

74e minuut.
Nereira rent richting de bal. Nereira passt de bal zonder na te denken. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirsoy rent richting de bal. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grewlo - Nitro Zdanów 0:11

75e minuut.
Nereira is nu in balbezit. Nereira met een sublieme pass. Sertkan is nu in balbezit. Əmirsoy onderschept slim de pass. Əmirsoy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Frakiewicz geeft de bal voor. Bakuń heeft problemen om de bal te vangen. Rovine is nu in balbezit. Rovine geeft een hoge lob. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Călin probeert naar een medespeler te passen. Rovine geeft een hoge lob. Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barwiński rent richting de bal. Barwiński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grewlo 76%, Nitro Zdanów 24%.
grewlo - Nitro Zdanów 0:11