Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Algarve *~Winner Team Dominate~*
NMAP Tactiek Awans
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 55.7
redelijk Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Anghelinii passt de bal met de wreef. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar passt de bal met de wreef. Kulka is nu in balbezit. Kulka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jawhar rent richting de bal. Jawhar passt de bal in één keer door. Kulka is nu in balbezit. Kulka draait met de bal, schiet en ... Bosak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Algarve - *~Winner Team Dominate~* 0:1

24e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Spiridon heeft problemen om de bal te vangen. Spiridon passt de bal zonder na te denken. Mautone rent richting de bal. Mautone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pejas rent richting de bal. Pasco onderschept slim de pass. Anghelinii speelt de bal door. Klungelig pakt Mautone de bal. Mautone schiet op doel. Bosak bokst de bal weg.

44e minuut.
Baeta geeft de bal voor. Inworp. Anghelinii met de inworp. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ... Bosak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 65%, *~Winner Team Dominate~* 35%.
F.C. Algarve - *~Winner Team Dominate~* 0:1

51e minuut.
Daar is Chaviano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaviano probeert naar een medespeler te passen. Cesaratti is nu in balbezit. Cesaratti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pasco de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Jawhar geeft de bal voor. Baeta geeft een lange en hoge pass. Cesaratti kopt de bal weg. Ždrnja is nu in balbezit. Ždrnja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grzymkowski komt het veld opgelopen. Crăcan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trento komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Spiridon probeert naar een medespeler te passen. Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka draait met de bal, schiet en ... Bosak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Algarve 49%, *~Winner Team Dominate~* 51%.
F.C. Algarve - *~Winner Team Dominate~* 0:1