Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Rędziny FC Pysiek Antoniew
moja Tactiek barline
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 33.5
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


9e minuut.
Birk met een sublieme pass. Franco met een sublieme pass. Durczok controleert de bal met de borst. Durczok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Habowski onderschept slim de pass. Habowski probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 1:0

17e minuut.
Birk is nu in balbezit. Birk geeft een lange en hoge pass. Montiel is nu in balbezit. Bouvier verovert de bal door een tackle van achteren. Bouvier geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hashtag heeft problemen om de bal te vangen. Hashtag geeft de bal voor. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 2:0

30e minuut.
Bouvier onderschept slim de pass. Bouvier speelt de bal door. Klungelig pakt Habowski de bal. Habowski schiet op doel. Livanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Durczok de bal. Calzetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok verovert de bal door een tackle van achteren. Durczok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 2:1

37e minuut.
Birk geeft een lange en hoge pass. Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Agăt heeft problemen om de bal te vangen. Durczok is nu in balbezit. Durczok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 2:2

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Prudel de bal onder controle te krijgen. Habowski is nu in balbezit. Habowski passt de bal met de wreef. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. Livanos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 52%, FC Pysiek Antoniew 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 2:2

54e minuut.
Habowski is nu in balbezit. Habowski passt de bal met de wreef. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava schiet op doel. Livanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Latos met de inworp. Balzaque speelt de bal door. Latos rent richting de bal. Latos geeft een hoge lob. Sava maakt een snoekduik en kopt de bal. Livanos bokst de bal weg.

66e minuut.
Calzetta passt de bal in één keer door. Sava is nu in balbezit. Sava passt de bal met de wreef. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski haalt uit met een fantastische trap. Livanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 3:2

70e minuut.
Montiel verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bouvier neemt de hoekschop. Sava krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 4:2

75e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Latos rent richting de bal. Latos passt de bal in één keer door. Habowski rent richting de bal. Habowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Birk probeert naar een medespeler te passen. Habowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habowski passt de bal met de wreef. Sava is nu in balbezit. Sava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 32%, FC Pysiek Antoniew 68%.
Unia Rędziny - FC Pysiek Antoniew 4:2