Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy Sunny Slope F. C.
541 Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.2 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen solid


13e minuut.
Filipoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peryt met een snelle inworp. Rempała is nu in balbezit. Rempała geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ciocoiu geeft een lange en hoge pass. Stodolny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buleatã. Buleatã krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Adamiak speelt de bal door. Bigos is nu in balbezit. Bigos probeert naar een medespeler te passen. Sever is nu in balbezit. Sever haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 48%, Sunny Slope F. C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czwartkowcy - Sunny Slope F. C. 0:0

47e minuut.
Bryk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adamiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Stodolny met een sublieme pass. Balakov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryk. Bryk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bigos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kobiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Colangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski draait met de bal, schiet en ... Belkıran bokst de bal weg. Belkıran probeert naar een medespeler te passen. Sever probeert de bal met de borst te controleren. Sever haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gugusiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gugusiewicz probeert naar een medespeler te passen. Adamiak speelt de bal door. Sever is nu in balbezit. Sever draait met de bal, schiet en ... Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 61%, Sunny Slope F. C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czwartkowcy - Sunny Slope F. C. 0:0