Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunny Slope F. C. FC BROWARY
Nowa Tactiek 463
43% Balbezit 57%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 48.2
good Schieten very good
average Passen good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Laličić is nu in balbezit. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak probeert naar een medespeler te passen. Sever is nu in balbezit. Sever schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Matusiewicz de bal. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel. Colina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 1:0

25e minuut.
Villás is nu in balbezit. Villás speelt de bal door. Sever rent richting de bal. Sever schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Wideradzki passt de bal zonder na te denken. Ciocoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarado. Alvarado krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Villás geeft een hoge lob. Wideradzki is nu in balbezit. Wideradzki passt de bal met de wreef. Daar is Bzdyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzdyra draait met de bal, schiet en ... Belkıran bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 40%, FC BROWARY 60%.
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 1:0

47e minuut.
Sever passt de bal met de wreef. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos onderschept slim de pass. Bigos haalt uit met een fantastische trap. Colina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 2:0

54e minuut.
Filipoiu geeft de bal voor. Inworp. Laličić met de inworp. Bzdyra rent richting de bal. Bzdyra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gusmão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Laličić rent richting de bal. Laličić geeft een hoge lob. Alvarado krijgt zijn hoofd ertegen. Belkıran bokst de bal weg. Gębała heeft problemen om de bal te vangen. Bzdyra is nu in balbezit. Bzdyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 2:1

72e minuut.
Gusmão passt de bal zonder na te denken. Villás rent richting de bal. Bryk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryk krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Bryk verovert de bal door een tackle van achteren. Bryk probeert naar een medespeler te passen. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunny Slope F. C. 59%, FC BROWARY 41%.
Sunny Slope F. C. - FC BROWARY 3:1