Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy *~Winner Team Dominate~*
541 Tactiek Awans
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 51.9
weak Schieten solid
adequate Passen excellent
very good Verdedigen average


4e minuut.
Jawhar met de inworp. Spiridon is nu in balbezit. Spiridon passt de bal in één keer door. Mautone is nu in balbezit. Mautone haalt uit met een fantastische trap. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar met een sublieme pass. Piller rent richting de bal. Piller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Albulescu met een sublieme pass. Piller is nu in balbezit. Stodolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stodolny krijgt een gele kaart. Piller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spiridon wilt de vrije trap nemen. Orsa bokst de bal weg.

25e minuut.
Jawhar kopt de bal weg. Garavito heeft problemen om de bal te vangen. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone rent richting de bal. Mautone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anghelinii met een snelle inworp. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone draait met de bal, schiet en ... Orsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:1

28e minuut.
Campomizzi probeert naar een medespeler te passen. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu passt de bal in één keer door. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Anghelinii met een snelle inworp. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone passt de bal zonder na te denken. Piller rent richting de bal. Piller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anghelinii geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balakov probeert de bal met de borst te controleren. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:2

45e minuut.
Garavito rent richting de bal. Garavito speelt de bal door. Klungelig pakt Chwalony de bal. Mautone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mautone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 81%, *~Winner Team Dominate~* 19%.
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:2

56e minuut.
Stodolny rent richting de bal. Stodolny geeft een lange en hoge pass. Anghelinii met een sublieme pass. Mautone heeft problemen om de bal te vangen. Mautone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Jawhar met een snelle inworp. Spiridon speelt de bal door. Mautone rent richting de bal. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Orsa speelt de bal door. Piller is nu in balbezit. Stodolny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stodolny krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Campomizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Campomizzi speelt de bal door. Albulescu speelt de bal door. Piller bereikt de bal nog maar net als eerste. Piller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Albulescu geeft een hoge lob. Jawhar is nu in balbezit. Jawhar passt de bal in één keer door. Piller rent richting de bal. Piller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:3

87e minuut.
Spiridon speelt de bal door. Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Mautone is nu in balbezit. Mautone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:4

89e minuut.
Jawhar verovert de bal door een tackle van achteren. Petržilek verovert de bal door een tackle van achteren. Petržilek geeft een lange en hoge pass. Kotlarski rent richting de bal. Kotlarski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 77%, *~Winner Team Dominate~* 23%.
Czwartkowcy - *~Winner Team Dominate~* 0:4