Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BearWoodArt MKS Osieczna
111 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.1 gemiddelde waardering 32
average Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz geeft een hoge lob. Sowała controleert de bal met de borst. Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Godlewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Olszar de bal. Sagron rent richting de bal. Sagron schiet op doel. Gawroński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - MKS Osieczna 0:1

5e minuut.
Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński onderschept slim de pass. Pełczyński speelt de bal door. Abrantes is nu in balbezit. Abrantes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Abrantes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olechwierowicz komt het veld opgelopen. Wartalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Okuniewicz geeft de bal voor. Wilczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Gușea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - MKS Osieczna 1:1

9e minuut.
Oraczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraczko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karolkiewicz de bal. Sagron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Garbień kopt de bal weg. Zientara heeft problemen om de bal te vangen. Warsiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Gușea probeert naar een medespeler te passen. Olechwierowicz kopt de bal weg. Sagron is nu in balbezit. Sagron draait met de bal, schiet en ... Gawroński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bulajski rent richting de bal. Sordyl onderschept slim de pass. Sordyl speelt de bal door. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ... Gușea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - MKS Osieczna 2:1

27e minuut.
Walburg speelt de bal door. Oraczko is nu in balbezit. Cetlawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oraczko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Karolkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Okuniewicz rent richting de bal. Okuniewicz probeert naar een medespeler te passen. Warsiński rent richting de bal. Warsiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 45%, MKS Osieczna 55%.
BearWoodArt - MKS Osieczna 2:1

56e minuut.
Olechwierowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Olechwierowicz probeert naar een medespeler te passen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagron onderschept slim de pass. Sagron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - MKS Osieczna 2:2

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pełczyński stond buitenspel. Garbień maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Sordyl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warsiński rent richting de bal. Warsiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Bulajski rent richting de bal. Warsiński rent richting de bal. Bulajski is nu in balbezit. Bulajski haalt uit met een fantastische trap. Gușea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - MKS Osieczna 3:2

70e minuut.
Okuniewicz is nu in balbezit. Godlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okuniewicz is nu in balbezit. Okuniewicz geeft een lange en hoge pass. Warsiński kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosdocimi komt het veld opgelopen. Bartnicki komt het veld opgelopen. Nonu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Wartalski met een snelle inworp. Prosdocimi is nu in balbezit. Prosdocimi met een sublieme pass. Bulajski is nu in balbezit. Bulajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pełczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pełczyński passt de bal zonder na te denken. Sagron rent richting de bal. Sagron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BearWoodArt - MKS Osieczna 3:3

84e minuut.
Doeltrap. Gușea trapt de bal weg. Sagron heeft problemen om de bal te vangen. Sagron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BearWoodArt - MKS Osieczna 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BearWoodArt 49%, MKS Osieczna 51%.
BearWoodArt - MKS Osieczna 3:4