Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbas chife levuka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Robertson onderschept slim de pass. Tribbe begaat een overtreding. Robertson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngatai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Morcombe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sole rent richting de bal. Sole schiet op doel. Fisher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbas chife - levuka 0:1

33e minuut.
Mair is nu in balbezit. Robertson is nu in balbezit. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Sole rent richting de bal. Sole haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Morcombe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngatai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mair is nu in balbezit. Mair geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Campfens passt de bal met de wreef. Tribbe is nu in balbezit. Met opzet legt Sole zijn tegenspeler op de grond. Sole krijgt een gele kaart. Tribbe roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tribbe kan niet meer verder spelen. Cox komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Cox rent richting de bal. Sole rent richting de bal. Sole met een sublieme pass. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Harding is nu in balbezit. Batchelor met een sublieme pass. Campfens controleert de bal met de borst. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbas chife 53%, levuka 47%.
Abbas chife - levuka 0:1

48e minuut.
Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson rent richting de bal. Sole rent richting de bal. Robertson rent richting de bal. Robertson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Robertson met een sublieme pass. Cox rent richting de bal. Sole begaat een overtreding. Sole krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Edge rent richting de bal. Edge passt de bal in één keer door. Welford probeert de bal aan de voet te houden. Van Dyk rent richting de bal. Van Dyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cox geeft een lange en hoge pass. Docherty heeft problemen om de bal te vangen. Harding rent richting de bal. Harding schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Wiseman is nu in balbezit. Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge geeft een hoge lob. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbas chife 33%, levuka 67%.
Abbas chife - levuka 0:1